Aktualne Otvorene radionice

Ciklus Ramiro otvorenih radionica „Ključ izvrsnosti“
 
Moderni svijet pred nas svakodnevno stavlja brojne izazove. Dinamika života i rada je zahtjevna, a očekivanja koja drugi imaju od nas su visoka - baš kao i naša vlastita. Znate da možete puno, trudite se i želite vidjeti rezultate svoga rada, no ponekad je uistinu teško biti učinkovit na svim životnim poljima.
Sigurni smo da biste voljeli svakodnevno maksimalno iskorištavati svoje kapacitete u svrhu suočavanja s osobnim i poslovnim izazovima, i baš zato smo za Vas pripremili 5 ključnih tema u kojima ćete naučiti sve što je uistinu važno da ostvarite pravi utjecaj na druge i osjećate se sigurno i zadovoljno u vlastitim cipelama.

Radionice su namijenjene svima koji su željni novih znanja, vještina i pozitivnih promjena. Na njima ćete imati priliku izbrusiti postojeće vještine, otkriti svoje snage i razviti potencijale koje imate u sebi te tako postati majstori u ključnim životnim i poslovnim vještinama.

Kroz predavanja, uvježbavanje novih vještina, testove, video materijale i diskusije o temama koje vas zanimaju, a uz pomoć najsuvremenijih spoznaja iz psihologije, neuroznanosti i NLP-a te našeg bogatog znanja i dugogodišnjeg iskustva, dobit ćete odgovore na Vaša pitanja te postati učinkovitiji i sretniji, poslovno i privatno.

Svaka je radionica zaokružena cjelina, pa nam se možete pridružiti u bilo kojem trenutku, onda kad je na redu baš Vama važna i zanimljiva tema.

Teme koje Vas očekuju su:
 
 
Više informacija o pojedinoj temi možete pronaći klikom na željenu radionicu.

Pridružite nam se na ovogodišnjem ciklusu Ramiro otvorenih radionica „Ključ izvrsnosti“ te učinite korak naprijed prema osobnoj i poslovnoj izvrsnosti.

Vidimo se!

Ramiro tim
vrh stranice