Arhiva travanj 2011

Brinite se o sebi!

06.04.2011.

Nedavno sam imala priliku razgovarati s jednom menadžericom koja radi u velikoj i uspješnoj organizaciji. Iznimno voli svoj posao, uživa raditi s ljudima, razvijati njihove potencijale i promatrati kako postaju odlični stručnjaci. Posljedica njezinog truda i rada su impresivni rezultati i poslovni uspjesi odjela, ali i lojalni djelatnici koji svako jutro s veseljem dolaze na svoje radno mjesto.

Jasno izrazite svoje mišljenje

06.04.2011.

Cijeli život jedete sredinu kruha, a zapravo volite koricu? Zbog čega uopće pristati na nerazumijevanja u našim životima? Većina nas je cijeli život podučavana kako se treba ponašati poslušno. U školi sjedimo i slušamo, kod kuće trebamo biti mirni i prihvaćati ono što nam kažu kao ispravno. Izricanje vlastitog mišljenja, potreba i očekivanja gotovo je ravno nepoželjnom i neprilagođenom ponašanju.

Pretvorite konflikt u pobjedu!

06.04.2011.

Možete li zamisliti život bez sukoba? Vjerojatno će većina ljudi na to pitanje lagano odmahnuti glavom i pomisliti: „Kako bi to bilo lijepo!”. Na spomen riječi konflikt, mnogima od nas odmah padaju na pamet situacije koje dovode do negativnih emocija poput tuge, ljutnje, povrijeđenosti, napetosti.
vrh stranice