Arhiva studeni 2012

Vrijeme je za lidere: jeste li spremni postati lider?

22.11.2012.

Više od 80 organizacija s kojima smo radili, nekoliko stotina radionica koje smo održali, tisuće ljudi koje smo upoznali, i svih ovih godina nameće se isti zaključak – imamo poduzeća u kojima rade odlični stručnjaci koji znaju kako od ničega stvoriti priliku i riješiti najsloženije stručne zavrzlame.

Tko prizna, pola mu se prašta. A što je s drugom polovicom?

08.11.2012.

Znam da nisam baš vičan davanju pohvala, i svjestan sam da to nije dobro. Da, jasno mi je da ponekad nemam dovoljno povjerenja u ljude. Hm, istina, ponekad znam biti vrlo agresivan prema drugima kako bih dobio ono želim. Eh da, teško kontroliram svoj temperament, oduvijek. Ma znam da nisam dovoljno čvrsta i dosljedna u radu s članovima svog tima. Svjesna sam da mi disciplina nije jača strana. Zvuči poznato?

Za uspjeh je važno – da ga sami ne sabotiramo

06.11.2012.

U svom svakodnevnom radu susrećemo se s vrsnim stručnjacima i menadžerima raznih profila, kojima je zajedničko to da se uistinu trude što bolje obaviti posao za koji su zaduženi. Probleme u svom području stručnosti analiziraju, kako bi pronašli najbolja rješenja za njih. Tako se npr. kvalitetni liječnici pomno posvećuju dijagnostici, u svrhu otkrivanja pravog uzroka zdravstvenog problema, što je preduvjet odabira optimalne terapije.
vrh stranice