MAPA ŽIVOTA

Procijenite koliko ste trenutno zadovoljni Vašim životom!

Ispunite svoju Mapu života i saznajte što Vam je najvažnije u životu!

Otkrijte čemu u Vašem životu posvećujete dovoljnu pažnju, a što ste zanemarili i zahtijeva  Vašu hitnu akciju!

Ovaj program je potpuno besplatan! Počnite ga koristiti odmah i vratite mu se uvijek kad zaželite Vaš život ponovo vratiti u ravnotežu!

Ukoliko...

... osjećate da niste zadovoljni sobom i svojim životom...
... znate da je krajnje vrijeme da nešto promijenite, a ne znate točno što...
... znate što biste promijenili, ali ste u dilemi otkuda početi i što sve napraviti...

... onda je Mapa života ono što Vam trenutačno baš treba!

 

IZAĐITE IZ ZAČARANOG KRUGA VLASTITIH MISLI

Kako poboljšati svoj život, pitanje je koje si svatko od nas postavlja. No, za napredak nije dovoljno samo prebirati po mislima što bi trebalo napraviti. Dapače, pretjerano analiziranje onog što se događa, kao i onog što želimo da se dogodi, nerijetko nas samo paralizira. I, umjesto da se približimo željenim ciljevima, osjećamo  kao da smo im sve dalje. Zato je za pravi razvoj nužna akcija, i to svrhovita, fokusirana i dosljedna.

RAZJASNITE, FOKUSIRAJTE SE I KRENITE U AKCIJU  

E-program Mapa života pomoći će Vam da prvo rasčistite svoje misli (o sebi, svom životu i svojim težnjama). Zatim će fokusirati Vašu pažnju na ono (što je za Vas) najbitnije. I, konačno, motivirat će Vas da definirate i poduzmete konkretne korake koji će Vas pokrenuti s mrtve točke u željenom smjeru.  

S obzirom da su sva najbolja rješenja vrlo jednostavna :), i Vaš zadatak će biti jednostavan:  

  1. Razmisliti i osvijestiti što Vam je najvažnije u životu
  2. Procijeniti koliko ste zadovoljni u svakom od tih najvažnijih  područja
  3. Osmisliti prve konkretne korake prema ostvarenju željenih rezultata  

SIGURAN PUT DO USPJEHA  

No, ako je već tako jednostavno, zašto to ne uspijevamo sami napraviti? Razlika je upravo u onome što ćete dobiti kroz ovaj program – umjesto da o onom što Vas muči NASUMIČNO prebirete po mislima, ovaj put ćete ispred sebe imati prava pitanja koja si trebate postaviti, te ćete svoje odgovore FOKUSIRANO i SUSTAVNO "staviti na papir". Učinit ćete ih stvarnima. Upravo to je ključni korak nakon kojeg u pravilu nema povratka. To je točka preokreta nakon koje slijedi napredak.  

BESPLATNA I NEOGRANIČENO DOSTUPNA E-PODRŠKA  

I, da, ovaj interaktivan program Vam je dostupan kada i gdje god Vi želite, neograničeno i potpuno besplatno. Možete mu se vraćati stalno i iznova kako biste pratili svoj napredak u sadašnjosti, i kako biste imali podršku u budućim izazovima.      

PRAVI TRENUTAK JE SAD 

Ne odgađajte ni trenutka, već krenite odmah. Sagledajte svoj život iz nove perspektive i postanite njegov istinski kreator!

 

Kako biste ušli u svoju Mapu života molimo Vas

PRIJAVITE SE ili REGISTRIRAJTE SE

 

Ukoliko ste već prijavljeni kliknite na

KRENI.

 

Jednom kada ispunite Mapu života, svoje coaching putovanje moći ćete nastaviti s izuzetnim e-programom Moj life coach, koji će Vas dalje voditi kroz sustavan rad na postizanju svih željenih ciljeva.

vrh stranice