Moj life coach - press konferencija, 14.11.2017.

Danas smo na konferenciji za medije poduzeće objavili novi online program Ramiro Moj life coach. Radi se o potpuno novom i jedinstvenom programu  na hrvatskom jeziku za samopomoć u rješavanju životnih problema, usvajanju poželjnih navika, donošenju kvalitetnih odluka i općenito osobnom razvoju.

Program je nastao kao odgovor na sve veću potrebu suvremenog čovjeka za stručnim vodstvom kroz životne izazove. Svakodnevica sastavljena od poslovnih ciljeva, obiteljskih obaveza, potrebe za uspostavljanjem poslovno-privatne ravnoteže, nužnosti odbacivanja nezdravih navika i njihove zamjene onim zdravima, planiranje karijere, održavanje partnerskih i prijateljskih odnosa, odgoj djece i sl. , pred nas stavlja brojna pitanja na koja trebamo pronaći kvalitetan odgovor. Zato je pomoć stručnjaka psihologa, nekad „rezervirana“ samo za osobe s težim psihičkim tegobama, postala potreba i psihički zdravih i stabilnih osoba, koji žele povećati kvalitetu vlastitog života.

Međutim, stručnjak nije uvijek dostupan, bilo zbog prostorne udaljenosti ili duljeg čekanja na termin, a mnogima je i financijski nedostupan. Dodatno, mnogi bi željeli pomoć u analizi životnih situacija i donošenju kvalitetnih odluka, ali smatraju da njihovi problemi nisu „toliko veliki“ da zahtijevaju odlazak stručnjaku.

Naša Tanja je u tom kontekstu izjavila sljedeće: „Ramiro Moj life coach program je osmišljen upravo kao pomoć svim ljudima u rješavanju svakodnevnih izazova, tako da osobu strukturirano vodi kroz osvještavanje važnih životnih područja i postavljanje jasnih ciljeva u svakome od njih. Dodatno, omogućuje analizu konkretnih životnih problema, dolazak do njihovih pravih uzroka i odabira najboljih rješenja. Prolaskom kroz proces, osoba se počinje osjećati sve snažnije i motiviranije za provođenje novih odluka, koje će joj unaprijediti kvalitetu života.“ 

Dodatno, program Ramiro Moj life coach dostupan je korisniku u bilo koje vrijeme i na bilo kojem mjestu, unutar razdoblja na koje se pretplatio, tako da može planirati rad na vlastitom razvoju kada mu to najbolje odgovara. U potpunosti je prilagođen i mobilnim uređajima, što njegovu dostupnost i korisnost čini još većom. Dostupan je za online kupovinu na www.ramiro.hr.

Osim ovog programa, Ramiro korisnici imaju i mogućnost korištenja potpuno besplatnog programa Ramiro Mapa života  za procjenu zadovoljstva u njima važnim životnim područjima i postavljanju ciljeva za njihovo unapređenje.

Program Ramiro MojLife coach su razvili stručnjaci psiholozi poduzeća Ramiro, uz tehničku podršku tvrtke Web Marketing te uz pomoć EBRD-a, jer je prepoznat kao važan i koristan za unapređenje kvalitete života.
vrh stranice