MOJ LIFE COACH

Riješite životne probleme i ostvarite ciljeve uz stručno vodstvo!

Preuzmite odgovornost za svoj život i hrabro riješite probleme uz stručno vodstvo!

Ostvarite život kakav želite!

Po iznimno pristupačnoj cijeni Moj life coach program će biti uz Vas kao dragocjena pomoć u rješavanju životnih problema i dolasku do željenih ciljeva toliko dugo koliko želite i trebate! 

Ukoliko...  

… imate problem u životu i želite pomoć u njegovom rješavanju…
… ste „zapeli“ u nekom životnom području i ne znate kako dalje
… stalno donosite nove odluke o promjenama u svom životu, no vrlo brzo posustajete i vraćate se starim navikama...  

... onda je pravi trenutak da se hrabro uhvatite ukoštac sa svim problemima i pokrenete lavinu pozitivnih promjena u svom životu uz pomoć Moj life coach programa!  
 

PROMJENA JE NEIZBJEŽNA  

Bilo da je riječ o svakodnevnim odlukama poput ranijeg ustajanja, ili o velikim iskoracima poput pronalaska novog posla, rješavanja loših odnosa s bližnjima ili rješavanja nekog problema koji nas već dugo zaokuplja, često ne uspijevamo napraviti željenu promjenu.  

Istovremeno, ukoliko pogledamo unazad svoj život, lako ćemo uvidjeti da se stalno mijenjamo. Nova iskustva, novi ljudi, nove situacije koje život stavlja pred nas, sve to mijenja naš pogled na svijet i, u konačnici, naše ponašanje. No, ključno pitanje je mijenjamo li se onako kako se želimo mijenjati? I mijenjamo li se brzinom kojom se želimo mijenjati?  

MIJENJAJTE SE NA NAČIN NA KOJI TO VI ŽELITE  

Moj life coach je izuzetan e-coaching program koji će Vam pomoći da VI POSTANETE KREATOR SVOJE PROMJENE! Nakon što kroz program Mapa života, prvi dio ovog putovanja, razjasnite koja područja su za Vas od najveće važnosti u životu, Moj life coach će Vas dalje voditi kroz četiri ključna koraka:

  1. Povest će Vas na putovanje otkrivanja onoga što uistinu želite i trebate te definiranja konkretnih ciljeva, čije ostvarenje će Vam pomoći da živite najbolje što možete.
  2. Istovremeno, vodit će Vas kroz istraživanje sadašnje situacije i svega što vas sprečava da ju promijenite (vlastitih strahova, ograničenja od strane drugih i raznih objektivnih prepreka).
  3. Zatim će Vas poticati da budete neumorni i kreativni u istraživanju svih mogućnosti koje imate na raspolaganju, kako biste pronašli pravi odgovor na sve prepreke i ostvarili ono čemu težite.
  4. I, na kraju, pomoći će Vam da osmislite konkretan akcijski plan, odagnate sve sumnje vezane za sebe i svoje sposobnosti i (p)ostanete odlučni na putu do toliko željenog cilja.  

FOKUS JE NA VAMA  

Moj life coach će Vam postavljati mudra pitanja. Poticat će Vas na kvalitetno i sustavno promišljanje. Usmjeravat će Vas na sagledavanje problema i mogućih rješenja iz različitih perspektiva (o nekima vjerojatno niste prije ni razmišljali). Motivirat će Vas da sve ono o čemu sporadično razmišljate, sada detaljno analizirate i „stavite na papir»“ s vrlo konkretnim zaključcima i akcijskim planovima. I, ključno, Vaš fokus će usmjeriti na onog na koga najviše možete i trebate utjecati, i tko jedini može promijeniti Vaš život – na Vas. Rezultat takvog rada bit će uvidi i rješenja koji će Vas uistinu pokrenuti na djelovanje. A motivacija koju ćete putem dobiti, dat će vam toliko potrebnu energiju za  dolazak do cilja.  

STRUČNA PODRŠKA KADA I GDJE GOD ŽELITE  

Moj life coach možete koristiti kada i gdje god želite, radeći na taj način sustavno i vrlo aktivno na rješavanju Vaših problema i postizanju željenih ciljeva. Pritom, izaberite rok (minimalno mjesec dana) na koji želite koristiti program, po vrlo pristupačnim cijenama. Naravno, i nakon proteka vremena kojeg ste uložili u sebe, uvijek ga možete ponovno odabrati i iznova mu se vratiti, jer bez obzira koliko dobri postali, uvijek možemo biti i bolji.     

ŽIVITE ŽVOT KAKAV ŽELITE I ZASLUŽUJETE  

Preuzimajući punu odgovornost za sebe i svoje djelovanje, ubrzo ćete iskusiti pozitivne i konkretne promjene u svom životu. Također, osjećat ćete se osnaženima i spremnima za sve nove izazove.    

Stoga ne odgađajte više ni trenutka, te klikom na ovdje aktivirajte Moj life coach i krenite na uzbudljivo putovanje rješavanja problema i otkrivanja svih svojih potencijala!  

 

Ukoliko ste već aktivirali Moj life coach, kliknite na

PRIJAVITE SE

ili, ako ste već prijavljeni, na

KRENI

CIJENA:

  • ako odaberete uslugu u trajanju od mjesec dana: 74 kn/mj.
  • ako odaberete uslugu u trajanju od tri mjeseca -10%: 199,80 kn (66,60 kn/mj.)
  • ako odaberete uslugu u trajanju od šest mjeseci -15%: 377,40 kn (62,90 kn/mj.)
  • ako odaberete uslugu u trajanju od godinu dana -20%: 710,40 kn (52,90 kn/mj.)
vrh stranice