Novosti

10. Tjedan psihologije u Hrvatskoj - Ramiro na Konferenciji „Psihologija za gospodarstvenike“

23.02.2017.

 

Psihologija i poduzetništvo 

U sklopu 10. tjedna psihologije u Hrvatskoj, Ramiro već tradicionalno sudjeluje na Konferenciji „Psihologija za gospodarstvenike“, koja se i ove godine održava u čak tri grada – Rijeci, Puli i Zagrebu.  

Kako psihologija, kao znanost i praksa suvremenog napretka, može pridonijeti hrvatskom poduzetništvu, tema je koja povezuje nastupe naših konzultantica.  

Iva Maksimović će Vam prenijeti naše 15-godišnje iskustvo rada s različitim tvrtkama na procesima organizacijskog razvoja te pokazati koji alati su se pokazali najučinkovitijima u poticanju razvoja poduzetničke organizacijske kulture, a na interaktivnom predavanju "Kako „prodati“ sebe i svoju ideju?", pod vodstvom Tihane Cuzek, imat ćete priliku saznati kako kvalitetno prezentirati sebe i svoje ideje jer, složit ćete se, niti jedna marketinška kampanja, ma koliko dobra bila, ne može nadomjestiti Vas i Vašu vjeru u vlastiti proizvod.

Konferencija u Zagrebu održat će se u ponedjeljak, 6. ožujka, u Hrvatskoj gospodarskoj komori, Rooseveltov trg 2. Sudjelovanje na cjelodnevnoj konferenciji je besplatno, zato osigurajte svoje mjesto već danas. Vidimo se!

vrh stranice