Novosti

Pročitajte članak naše Nikoline u prilogu Večernjeg lista - Ordinacija

26.08.2017.

Našu sreću ne određuju situacije i ljudi s kojima se susrećemo u životu, nego naše interpretacije tih iskustava. Mi smo ti koji možemo i imamo odgovornost graditi i mijenjati sebe, svoja očekivanja i svoje doživljaje, kako bismo si dali priliku da postignemo ono za čim težimo i budemo sretni. A koji "recept" za sreću je s čitateljima "Ordinacije" podijelila naša Nikolina, pročitajte ovdje.

Ramiro - nositelj Certifikata bonitetne izvrsnosti već treću godinu zaredom!

23.08.2017.

Sretni smo što s vama možemo podijeliti da smo već treću godinu za redom, temeljem iznimne poslovne uspješnosti, ponosni nositelji Certifikata bonitetne izvrsnosti - jednog od najvažnijih i međunarodno priznatih europskih standarda, kojim se definira kvaliteta poslovanja. Time smo se ponovno našli u 5% najboljih poslovnih subjekata u Republici Hrvatskoj. :)

Ramiro na Bisnode AAA Konferenciji, 14.9. u Zagrebu

22.08.2017.

Strast i ljubav prema onome što radimo prepoznali su u tvrtki koja dodjeljuje Certifikat bonitetne izvrsnosti - Bisnode, i pozvali nas da 14.9. u sklopu njihove konferencije u Zagrebu, održimo motivacijsko predavanje. Ovaj zadatak na sebe je preuzela naša Tanja, koja će najbolje prenijeti dio našeg iskustva i entuzijazma svim prisutnima.
vrh stranice