Rekli su o akademiji...

Osim druženja te razmjene životnih i poslovnih iskustava s uistinu divnim i uspješnim ljudima, na Akademiji sam naučila vrlo konkretne i svakodnevne stvari, poput činjenice da su riječi koje koristimo kroz svakodnevni govor iznenađujuće ograničavajuće te je izrazito važno na koji se način izražavamo kako bismo ostvarili učinkovitu komunikaciju. Uz to, osvijestila sam važnost praćenja neverbalne komunikacije sugovornika, kako bismo u potpunosti shvatili što nam ta osoba želi reći.

Također, poticanje fleksibilnosti, odnosno prilagodbe učestalnim promjenama u okolini te upotreba različitih obrazaca ponašanja, ovisno o situaciji u kojoj se nalazimo, još je jedan izuzetno važan doprinos Leadership NLP Academy poslovnom uspjehu polaznika.

No, svakako su na mene najveći utjecaj imala učenja kako prepoznati ograničenja koja sami sebi namećemo ili nam ih nameće okolina, zatim kako osvijestiti vlastite vrijednosti i postavljati ciljeve sukladno tome (profesionalno i privatno), kao i kako prepoznati i poštivati vrijednosti osoba koje nas okružuju te, za posao izuzetno bitno, koji su najučinkovitiji načini motiviranja ljudi.

Bogatstvo za cijeli život!
Marija Sitar, direktorica, Pavletić d.o.o.


Kada bih morao odabrati tri najvažnija učenja koja sam uistinu usvojio na NLP-u, onda bi to bilo: kako stati u "tuđe cipele" i sagledati drugu stranu (koja je ponekad isto u pravu); kad se samo par koraka odmakneš od problema i sagledaš ga iz druge perspektive, vrlo brzo ćeš uvidjeti da situacija i nije toliko teška kako s ispočetka činilo te da je rješenje na pomolu; slušati i nastojati razumjeti su ključne vještine - tek onda možeš znati što ti je sljedeće činiti.

Marin Pavletić, direktor grupacije Pavletić d.o.o.


Prije odluke o upisu u Leadership NLP Academy intenzivno sam razmišljala - ići ili ne ići, budući da imam malo dijete i vlastiti biznis pa je upravljanje vremenom uvijek bilo dodatni izazov. Već je prvi modul potvrdio ispravnost moje odluke - da uvijek treba slušati sebe i da je najbolja investicija uložiti u vlastitu edukaciju.

Svaki modul priča je za sebe. Na kraju posljednjeg modula, shvatili smo da neki drugi ljudi sjede u onoj istoj dvorani s početka, to više nismo mi, to smo puno, puno bolji mi.

Drago mi je da je moj odgovor na pitanje trebam li krenuti na pohađanje Akademije bio pozitivan i da se ne moram pitati što bih sve bila propustila da je moj odgovor bio ne.

Kristina Horbec, vlasnica tvrtki Heraklea d.o.o. i Zaokret d.o.o., dobitnica CROMINE nagrade za mladog menadžera 2007. godine


Prilikom kretanja na Leadership NLP Academy, bila sam znatiželjna i imala sam hrpu pitanja, što je to točno, što me tamo čeka, kakva će biti predavačica, kakva će biti ekipa? Već na našem prvom vikend druženju sam dobila uvid kako će nam biti. Pa kako bi bilo nego PREKRASNO. Bilo je to jedno predivno i kratko putovanje, s divnim ljudima i učiteljicom koja je imala znanja, želje i volje za objasniti nam svaku sitnicu. Njezina energija i entuzijazam su me u potpunosti očarali. Na NLP-u mi se otvorio jedan novi, čarobni, ljubičasti svijet, prepun iznenađenja, pozitivnih misli, energije i svaki trenutak proveden tamo za mene je bio mentalni odmor.

Sabina Kahvedžić, voditeljica grupe za koordinaciju SOP-a, Grawe Hrvatska d.d.


Prije samo 12 mjeseci, bila sam uvjerena da sam savršeni lider kojem više nije potrebna nikakva edukacija. Dok nisam čula za NLP tehnike. Tada sam počela tražiti više informacija na internetu, pronašla nekoliko tvrtki koje vode NLP akademije, te sam - što intuitivno, a što zbog izvrsnih referenci, odabrala Ramiro. I nisam pogriješila! Ramirova NLP akademija posebna je zbog predavača kakvog dugo nisam upoznala, a prošla sam nekoliko desetaka radionica i seminara. Martina je izvrstan pokretač i motivator, a cijela NLP akademija naučila me tehnikama koje su toliko jednostavne i primjenjive da zaista žalim da ih znam tek sada. S ponosom nastavljam dalje, usvajati nova znanja i učiti nove tehnike.

Vesna Pavletić, direktorica grupacije Pavletić d.o.o. dobitnica CROMINE nagrade za mladog menadžera 2010. godine


Od Leadership NLP Academy očekivala sam mnogo, a dobila još više! NLP pogled na svijet, ljude, odnose i mene osobno, postali su dio mog svakodnevnog života i unaprijedili kvalitetu svakog njegovog aspekta - kako poslovnog, tako i privatnog.

Predana i motivirajuća predavačica, osvješćivanje dubokih vlastitih i tuđih potencijala te zanimljive praktične tehnike čiju efikasnost osjećate odmah, na vlastitoj koži, ostavljale su me nakon svakog vikenda u euforičnom raspoloženju i žednom novih znanja.... Preporučam svakome tko želi razvijati sebe kao vrhunskog lidera ili osobno.

Vesna Rendulić, voditeljica logistike, Orbico d.o.o.


Poslije završene NLP akademije u Ramiru, više ništa nije kao prije. Gotovo godinu dana nezaboravnih druženja, zabave, vježbanja i učenja, prijateljstva i sklopljenih poslova, osobno mi je donijelo napredak u svakom pogledu. NLP je istovremeno putovanje u prošlost, sadašnjost i budućnost, pomaže mi da razumijem neke svoje postupke, da bolje razumijem ljude i okolinu, da na sebi popravim što nije dobro i da budem bolja u svakom pogledu. Znanja koja sam stekla jako su se odrazila na moju osobnost, samopouzdanje i pogled na svijet.

Preporučam svima, bez obzira kojim se poslom bavite, otkrit ćete potencijale za koje niste znali da ih imate jer vi ste uvijek više od onoga što mislite da jeste!

Sandra Mihelčić, direktorica Business Media Group d.o.o., dobitnica CROMINE nagrade za mladog menadžera 2009. godine


Vođeni znatiželjom, otisnuli smo se na putovanje, ususret novim spoznajama i mogućnostima, u istraživanje vlastitih potencijala. Putovanje i istraživanje postali su mi sastavni dio života i veselim se jer znam da je svaki dan prilika za novi izazov.

Carmen Čuček Klanec, HR menadžer, Orbico d.o.o.


Svako predavanje nepresušni je izvor novih znanja, prilika i izazova da pomičemo vlastite granice na putu rasta i razvoja. Zahvalna sam na iskustvu zvano Leadership NLP Academy.

Andrijana Rožman, Šefica financija, Cesta-Varaždin d.d. (COLAS Group)


Krenula sam na NLP očekujući čudo preko noći, ali... Točno, u pravu su svi koji kažu da se čudo preko noći ne događa! Međutim, Ramiro Leadership NLP Academy meni je donijela nešto puno, puno bolje - dogodila mi se čarolija koja traje već danima, čarolija koja je sada postala sastavni dio mog svakodnevnog života.

Osim savršene učiteljice, odlične atmosfere i 15 novih dragih prijatelja koji su obogatili moj život, NLP mi je osvjestio moć koju imam u sebi i mogućnost da svaki dan sama napravim neko novo čudo.

Drage Martina i Tanja, hvala što ste me uvele u ovu predivnu NLP čaroliju!

Nives Kvesić Oreb, HR Manager, RTL Hrvatska d.o.o.


Godina provedena u ovom jedinstvenom experience labu za mene je značila otvaranje mnogih vrata, rušenje imaginarno postavljenih granica i kretanje nekim novim putovima. Koncept NLP Leadership Akademije postavljen je tako da od modula do modula izazovi stalno rastu, a Martinino i Tanjino stručno, inspirativno i motivirajuće vođenje teorije i tehnike pretvara u moćne alate za primjenu u najrazličitijim životnim situacijama.

Sandra Fonović, Euroconsulting d.d.


Na Ramiro NLP Leadership Academy krenula sam s poprilično visokim očekivanjima, budući da su povratne informacije prve generacije bile uistinu sjajne! Očekivala sam puno, a dobila zaista i puno više od očekivanog. Ramiro NLP Leadership Academy donio mi je nezaboravno iskustvo pozitivnih osobnih promjena i nova poznanstva (usudila bi se reći i prijateljstva) s uspješnim i pozitivnim ljudima od kojih je bilo zadovoljstvo učiti, ali i dijeliti svoja iskustva. Informacije, tehnike i znanja koje sam dobila i prihvatila kroz NLP ciklus, prava su vrijednost i bogatstvo koje je postalo dio mog svakodnevnog poslovnog i privatnog života. Za to je zaslužna fantastična mentorica prof. psih. Martina Trboglav koja svojom energijom, znanjem i iskustvom inspirira, nadahnjuje i izvlači ono najbolje iz svakog pojedinca. Nezaboravna godina dana.

Ana Mikulec, Orbico d.o.o.
vrh stranice