stres

Punite li svoje baterije na optimalan način?

04.08.2020.

Vjerujem da se lako možete prepoznati u sljedećem scenariju: vrijeme je godišnjih odmora i napokon je došao trenutak da i vi pritisnete tipku off nakon dugog i izazovnog razdoblja suočavanja s aktualnom krizom, kao i raznim promjenama i prilagodbama u poslovanju. Potpuno ste spremni za ubrzano punjenje baterija. Uz sve preporuke s blogova o tome kako se dobro odmoriti , u tome vjerojatno i uspijevate, te se s godišnjeg vraćate svježi i odmorni i spremno se bacate na rješavanje uobičajenih poslovnih i privatnih to do listi. 

No, koliko dugo traje ovaj efekt ubrzanog punjenja? Koliko dugo će izdržati vaše napunjene baterije?

Kako uspješno poslovati u vremenima neizvjesnosti i promjena

08.05.2020.

  
Ovih dana se puno priča o popuštanju mjera, povratku „u normalu“ i o posljedicama koje ova situacija ostavlja na nas. Naš život se drastično promijenio i to u gotovo svim svojim sferama.

3 ključne strategije za ekonomsko preživljavanje COVID-19

23.04.2020.

  
Utjecaj koji će pandemija COVID-19 imati na svakodnevni život te na zdravlje i dobrobit svih nas je teško predvidjeti, ali zato već vidimo značajne promjene koje su se počele događati u našoj ekonomiji te potencijalno trajne posljedice koje od nje mogu nastati. To ne znači da će taj utjecaj biti jednak na sva poduzeća!
vrh stranice