Team building radionice

Timovi su snaga koja pokreće sve organizacije. Kada su timovi svjesni svoje uloge i njene važnosti za uspjeh organizacije te kada znaju kako se uspješno suočavati sa svakodnevnim izazovima, onda mogu s lakoćom ostvarivati i najzahtjevnije ciljeve.
 
No, kada članovi tima ne surađuju kvalitetno na ostvarenju ciljeva, produktivnost pada, što se loše odražava na učinkovitost cjelokupne organizacije.
 
Ako u svome timu uočavate da članovi imaju neusklađene ciljeve, nejasnoće po pitaju vlastite uloge, zadataka te područja odgovornosti, nisku razinu energije, apatiju te teško ostvaruju konstruktivnu suradnju, suočavate se sa simptomima nezdravog tima. Čak i prisutnost samo jednog takvog simptoma ukazuje na nužnost boljeg organiziranja timskog rada, a poboljšanja su moguća čak i kad nema vidljivih simptoma lošeg funkcioniranja tima.
 
Kako biste izbjegli da Vaš tim u cjelini postane manje produktivan od pojedinačnog doprinosa njegovih članova, Ramiro konzultanti vam pomažu da proaktivno unaprijedite njegovu učinkovitost posebno pripremljenim team building i team coaching radionicama. Kroz takve radionice članovi tima usvajaju učinkovite metode za ostvarenje otvorene konstruktivne komunikacije i uspješno rješavanje problema. Već samo jedna takva radionica, koju osmišljavamo zajedno s vama, kako bi se ciljanim aktivnostima usmjerili na rješavanje ključnih izazova, će Vaš tim dovesti do razine pune sinergije. To će omogućiti članovima Vašeg tima da osjete radost i dobrobit zajedničkog rada te da se stručno i motivirano usredotoče na učinkovito obavljanje zadataka i dostizanje željenih ciljeva!
 
Tema team building radionica može biti bilo koja koju imamo u standardnoj ponudi naših edukacija pa detaljniji uvid u njih možete dobiti ovdje

vrh stranice