Baza znanja

Filtriraj sadržaj
×
Filtriraj sadržaj
Obrišite filtere
Lideri propituju sustav i izlaze iz granica udobnosti

Lideri propituju sustav i izlaze iz granica udobnosti

Lideri su ljudi koji često propituju postojeći sustav, izlaze iz granica udobnosti i otkrivaju nam područja za koja nismo niti znali da postoje. Takva je i naša današnja sugovornica u emisiji Psihologija uspjeha doc. dr. sc. Maša Hrelec Patrlj. Integrativna medicina predstavlja pogled na pacijenta u kojem se više pažnje obraća na uzroke umjesto na posljedice bolesti. Takav pristup liječenju je zanemaren sredinom prošlog stoljeća. Stoga je naša sugovornica rijedak primjer liječnika koji na takav način promatra pacijenta i pomaže mu tehnikama i tretmanima koji nisu na raspolaganju u postojećem zdravstvenom sustavu. Poslušajte još jednu zanimljivu emisiju i pokušajte i sami pomaknuti svoje granice kako biste živjeli zdravije i bolje!

Tanja Pureta

Podcasti

Webinari

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našoj Politici Kolačića.

  • Nužni kolačići omogućuju osnovne funkcionalnosti. Bez ovih kolačića, web-stranica ne može pravilno funkcionirati, a isključiti ih možete mijenjanjem postavki u svome web-pregledniku.