Mi smo Ramiro.

Naša misija

Ekspertnim znanjima i motivirajućim pristupom biti podrška ljudima i organizacijama u razvijanju njihovih punih potencijala i ostvarivanju željenih ciljeva.

Naše vrijednosti

  • Stalno stručno usavršavanje
  • Vrhunska kvaliteta usluge
  • Odnos s korisnicima temeljen na dubinskoj analizi njihovih potreba i osmišljavanju optimalnih rješenja za konkretne izazove
  • Pozitivan i inspirativan pristup
  • Predanost i uživanje u radu

Zašto se zovemo Ramiro?

Ime poduzeća nadahnuto je likom i djelom Ramira Bujasa (1879-1959), koji je osnivač prvog laboratorija za eksperimentalnu psihologiju u Hrvatskoj (i na području bivše jugoslavenske države) i utemeljitelj moderne psihologijske katedre na Sveučilištu u Zagrebu. Ramiro Bujas je puno radio i na popularizaciji psihologije među pučanstvom, držeći niz javnih predavanja o različitim psihologijskim aspektima svakodnevnog života. Time je poticao svoje sugrađane i sunarodnjake na bolje razumijevanje sebe i svoje okoline, u svrhu unapređenja međuljudskih odnosa i postizanja kvalitetnijeg života.

Poduzeće Ramiro u temeljima ima iste ideje: pomoći osobama i organizacijama u boljem razumijevanju samih sebe, u spoznavanju svojih snaga i mogućnosti, te u usavršavanju svih potrebnih vještina kako bi dosegli željene ciljeve. Veliko priznanje našeg rada je i nagrada Primus – Savjetnik godine u kategoriji Ljudski potencijali, edukacija i trening, koju je za 2010. dobila direktorica i vlasnica Ramira, Tanja Pureta. Nagradu dodjeljuje časopis Poslovni savjetnik i Udruga poslovnih savjetnika.

Službeni podaci

Naziv: RAMIRO d.o.o.

Sjedište: Zagreb, Heinzelova 33

Trgovački sud u Zagrebu MBS: 080431594, OIB: 08114719567. Temeljni kapital od 20.000,00 kuna uplaćen u cijelosti.

Članovi Uprave: Tanja Pureta i Igor Pureta.

Žiro račun kod Erste&Steiermärkische Bank d.d., IBAN: HR6324020061100819205.

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našoj Politici Kolačića.

  • Nužni kolačići omogućuju osnovne funkcionalnosti. Bez ovih kolačića, web-stranica ne može pravilno funkcionirati, a isključiti ih možete mijenjanjem postavki u svome web-pregledniku.