Dobro nam došli natrag u Heinzelovu 33

Ramiro Ramiro

S veseljem vas obavještavamo  da smo spremni za nova radna druženja uživo s vama u našem novouređenom prostoru u Heinzelovoj 33! 

Razdoblje karantene i za nas je bila prilika za razvoj. Svatko iz svojeg doma, intenzivno smo radili na digitalizaciji Ramira. Naše usluge smo potpuno prilagodili online formatu, a stvorili smo i neke nove odgovore na izazove koje je pred sve nas stavila ova kriza. Svi treninzi i coachinzi odsad su vam dostupni i uživo i u online formatu.

Pomno pratimo sve sigurnosne preporuke Hrvatskog javnog zdravstva i Civilnog stožera RH, stoga ako se odlučite za rad u ugodnoj atmosferi jedne od naših učionica, osjećat ćete se jednako opušteno i sigurno kao i uvijek: 
  

  1. Broj polaznika treninga je ograničen na standardnih 12 kako bismo osigurali propisanu fizičku distancu od 2m između polaznika, kao i  zadržali interaktivnost i maksimalno se posvetili svakoj pojedinoj osobi.
     
  2. Naše prostore redovito provjetravamo te provodimo redovitu dezinfekciju naših učionica nakon svakog održanog treninga ili sastanka.
     
  3. Pridržavamo se  naših Ramiro pravila ponašanja u uredu, kako bismo osigurali siguran i ugodan prostor za druženje i rad.
      

Veselimo se ponovnom druženju u našim prostorima i odličnoj energiji Ramiro treninga i coachinga!

Vaš Ramiro tim

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našoj Politici Kolačića.

  • Nužni kolačići omogućuju osnovne funkcionalnosti. Bez ovih kolačića, web-stranica ne može pravilno funkcionirati, a isključiti ih možete mijenjanjem postavki u svome web-pregledniku.