Dogovorite besplatni razgovor

Ispunite obrazac i naš konzultant će vas kontaktirati te dogovoriti besplatni telefonski ili online razgovor odnosno posjet kako bi doznao više o vašim poslovnim izazovima.

Budite ukorak s trendovima u upravljanju organizacijom, zaposlenicima i ljudskim resursima!

Predbilježite se na Ramiro newslettere za ekskluzivne uvide i trendove u dinamičnom svijetu HR-a! S vama dijelimo naša iskustva i znanja koja će vam omogućiti da unaprijedite razvoj svojih zaposlenika i organizacije vrhunskim znanjem isporučenim izravno na vaš mail.

S predbilježbom na newsletter poklanjamo vam i priručnik koji će vam pomoći u nošenju s poslovnim izazovima.

U Ramiru vodimo računa o vašoj privatnosti. Ispunjavanjem ovog obrasca suglasni ste da vaše osobne podatke možemo obrađivati u skladu s GDPR uredbom za zaštitu osobnih podataka. Podatke koje prikupimo ovim obrascem koristit ćemo isključivo kako bismo vas kontaktirali u vezi su uslugama koje vam mogu pomoći u unapređenju vašeg poslovanja. Više o načinu na koji štitimo vaše podatke i privatnost možete pronaći u Uvjetima korištenja.

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našoj Politici Kolačića.

  • Nužni kolačići omogućuju osnovne funkcionalnosti. Bez ovih kolačića, web-stranica ne može pravilno funkcionirati, a isključiti ih možete mijenjanjem postavki u svome web-pregledniku.