portret cIgor Pureta u uredskom okruženju

Igor Pureta

Partner

Diplomirao je agro-ekonomski smjer na Poljoprivrednom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu 1987. s radom na temu operacijskih istraživanja. Na Durham University u Ujedinjenom Kraljevstvu završio je 2001. specijalistički magistarski studij poslovnog upravljanja (MBA) s temom magistarskog rada „Uslužna orijentacija osiguravajućeg društva“. Na Ekonomskom fakultetu Sveučilišta u Osijeku doktorirao je 2019. s temom „Utjecaj kvalitete vođenja i upravljanja na konkurentnost malih i srednjih poduzeća“.

Tijekom radnog vijeka radio je kao rukovoditelj u međunarodnim poduzećima poput Coca-Cola Bottlers i Henkel Croatia te kao pokretač i direktor poduzeća Loctite Inc. i predstavništva Tenneco Automotive u Republici Hrvatskoj stječući tako iskustvo ne samo u međunarodnom radnom okruženju već i u različitim industrijama.

Od 1999. bio je član, a od 2004. i predsjednik Uprave Grawe Hrvatska d. d. s izravnom odgovornošću nad aktivnostima prodaje i marketinga, službe za korisnike, školovanja i razvoja ljudskih potencijala.

Od 2020. član je Uprave Ramira.

Svoju široku ekspertizu iz područja vođenja, koje je njegova stalna teorijska i praktična inspiracija, kao predavač prenosi mladim generacijama, a uz poslovnu njeguje i znanstvenu karijeru te sudjeluje i izlaže na međunarodnim konferencijama.

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našoj Politici Kolačića.

  • Nužni kolačići omogućuju osnovne funkcionalnosti. Bez ovih kolačića, web-stranica ne može pravilno funkcionirati, a isključiti ih možete mijenjanjem postavki u svome web-pregledniku.