portret Martina Trboglav Podvorac u uredskom okruženju

Martina Trboglav Podvorac

Magistra psihologije, certificirani NLP coach, NLP trener, hipnoterapeut, EMDR terapeut (level II) i edukantica integralne tjelesno-orijentirane psihoterapije. Ramiro Senior Business & People Developer 

Kroz 15-godišnje iskustvo rada u Ramiru kreirala je i provela veliki broj projekata koji uključuju procjenu te daljnji razvoj i usavršavanje djelatnika i rukovoditelja. Kao menadžment konzultant radila je na identifikaciji uzroka nedovoljne uspješnosti organizacija te utvrđivanju i konkretnoj implementaciji koraka potrebnih za unaprjeđenje poslovanja.

U ulozi predavača provodi seminare otvorenog tipa i in-house radionice u mnogim organizacijama te uspješno radi kao facilitator i voditelj radionica za jačanje tima (team-building). Posjeduje niz certifikata poslovnih treninga i treninga koje je pohađala u zemlji i inozemstvu.

Uz suradnju s Ramirom, Martina od 2022. vodi svoju Privatnu psihološku praksu Corium, fokusirajući se na terapijski rad s odraslima kroz individualnu podršku i grupne radionice za osobni razvoj. Osnivačica je i Centra za perinatalnu psihologiju i rano roditeljstvo, gdje podržava žene i obitelji u tom dragocjenom periodu života. Više o Martininom radu možete pronaći na www.martina-trboglav-podvorac.com

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našoj Politici Kolačića.

  • Nužni kolačići omogućuju osnovne funkcionalnosti. Bez ovih kolačića, web-stranica ne može pravilno funkcionirati, a isključiti ih možete mijenjanjem postavki u svome web-pregledniku.