Martina Trboglav Podvorac

Martina Trboglav Podvorac

Profesorica psihologije, certificirani NLP trener, HNLP trener i NLP coach te certificirani hipnoterapeut. Viši konzultant je u Ramiru te voditelj Ramiro Leadership NLP Academy i glavni trener na Master Levelu. 

Kreirala je i provela veliki broj projekata koji uključuju procjenu te daljnji razvoj i usavršavanje djelatnika i rukovoditelja. Kao menadžment konzultant radila je na identifikaciji uzroka nedovoljne uspješnosti organizacija te utvrđivanju i konkretnoj implementaciji koraka potrebnih za unaprjeđenje poslovanja.

U ulozi predavača provodi seminare otvorenog tipa i in-house radionice u mnogim organizacijama te uspješno radi kao facilitator i voditelj radionica za jačanje tima (team-building). Radi te se neprestano razvija kao coach i medijator. Posjeduje niz certifikata poslovnih treninga i treninga koje je pohađala u zemlji i inozemstvu.

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našoj Politici Kolačića.

  • Nužni kolačići omogućuju osnovne funkcionalnosti. Bez ovih kolačića, web-stranica ne može pravilno funkcionirati, a isključiti ih možete mijenjanjem postavki u svome web-pregledniku.