Procijenite koliko ste učinkovit menadžer

Da biste bili izvrstan menadžer, potreban je širok raspon vještina – od planiranja i delegiranja do komunikacije i motivacije.

Zaposlenici i nadređeni od vas očekuju da koristite sve širi raspon vještina, a ta se potreba u posljednje vrijeme dramatično povećala. Zaposlenici očekuju vašu podršku, mogućnost vođenja otvorenih i konstruktivnih razgovora pa ako to izostane osjećat će se frustrirano, a njegov učinak na poslu će biti niži od potrebnog ili očekivanog. Od vas se očekuje da znate što pokreće i motivira vaše ljude, koje su njihove snage i kako ih voditi u područjima koja trebaju razvijati. Uza sve to, morate paziti i da vaš tim ostvaruje rezultate jer je to jedan od osnovnih parametara na temelju kojih će vas procjenjivati nadređeni. Bez obzira na pozitivno mišljenje o svojim sposobnostima mudro je analizirati svoje vještine, a zatim raditi na onima koje treba poboljšati.

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našoj Politici Kolačića.

  • Nužni kolačići omogućuju osnovne funkcionalnosti. Bez ovih kolačića, web-stranica ne može pravilno funkcionirati, a isključiti ih možete mijenjanjem postavki u svome web-pregledniku.