Upravljanje vremenom

Poslovanje često karakterizira zahtjevan ritam rada u kojem je važno poštivanje rokova uz vrhunsku kvalitetu i minimalne gubitke. Na ovom treningu analizirat ćete i osvijestiti kako upravljate vremenom, dobiti konkretna znanja i usvojiti vještine za uspješnije upravljanje sobom i svojim vremenom.

Dogovorite besplatni razgovor

Što ćete naučiti

 • Kontrolirati aktivnosti koje troše vrijeme
 • Prepoznati vlastite ciljeve i prioritete
 • Delegirati manje važne zadatke
 • Izboriti se za vlastito vrijeme
 • Unaprijediti vlastite sposobnosti upravljanja vremenom

Primjenom vještina do postizanja ciljeva

Primjenom usvojenih vještina postizat ćete ciljeve u predviđenom roku i biti djelotvorni u zadacima. Time ćete smanjiti kroničan stres i njegove negativne psihofizičke posljedice koje stvaraju začarani krug neučinkovitosti. Osjećat ćete se samopouzdano i motivirano za dodatni angažman te ćete naučiti osigurati vrijeme i za održavanje kvalitetnih kontakata i za odmor.

Učinkovito spajamo teoriju i praksu

Temelj svakog našeg treninga je interaktivnost. Rad u malim grupama i mogućnost razmjene iskustava s ostalim polaznicima omogućuje najučinkovitije usvajanje konkretnih tehnika i alata te njihovu neposrednu primjenu u praksi.

Ovakav način rada omogućuje primjenu usvojenih znanja, analizu njezinih ishoda te konkretne prijedloge za unapređenje upravljanja vlastitim vremenom.

To ostvarujemo kroz metode individualnog i grupnog rada:

 • Ispunjavanje upitnika
 • Praktične vježbe
 • Igranje uloga
 • Diskusije
 • Razmjena konkretnih znanja i iskustva
 • Kontinuirane povratne informacije  

Zašto Ramiro

20+
godina iskustva

U svom dugogodišnjem djelovanju održali smo mnoštvo treninga upravljanja vremenom za zaposlenike različitih hijerarhijskih razina. U skladu s potrebama korisnika kreiramo zadatke i studije slučaja kako bi vježbali na što realnijim primjerima. Time maksimiziramo prijenos znanja i vještina u svakodnevni život.

Svi klijenti
InSky Solutions
Vestigo
Atlantic
E-on
HAKOM
Strabag

Treninzi upravljanja vremenom su se uvukli u svaku poru poduzeća. Zahvalni smo Ramiru što posao sada obavljamo lakše, bez stresa i potpuno mirno.

Diana Petrović, direktorica – Stambeni ZG

Izazovi u upravljanju vremenom

Neupitno je da svi imamo jednaku količinu vremena. Ipak, neki stignu napraviti sve što žele, a neki ne. U svakodnevnim obvezama i žurbi često nemamo vremena stati i sustavno organizirati vlastito vrijeme.

Na našem treningu naučit ćete koja je svrha kvalitetnog upravljanja vremenom i zbog čega je upravljanje vremenom zapravo upravljanje sobom.

Kako trenutačno upravljamo svojim vremenom

Za uspješno unapređivanje vještine upravljanja vremenom prvi je korak analizirati kako trenutačno koristite vrijeme. Sudjelovanjem u vježbama i ispunjavanjem upitnika osvijestit ćete svoje postojeće navike i dobiti uvid u trenutačna ograničenja kao i snage.

Na temelju toga naučit ćete upravljati „kradljivcima vremena“, odnosno kontrolirati aktivnosti koje nepotrebno troše vrijeme, što je preduvjet učinkovitosti u ispunjavanju obveza.

To-do lista – izvor stresa ili učinkovitosti

Razni alati koji služe za pomoć u organizaciji vremena često nam budu izvor neučinkovitosti. Događa se da imamo brojne to-do liste, planere i rokovnike, što naposljetku rezultira njihovim neefikasnim korištenjem i povećanjem stresa.

Uz našu pomoć naučit ćete planirati svoju učinkovitost upotrebom alata za upravljanje vremenom.

Postavljanje prioriteta

Prepuni rasporedi i novi zadaci koji kontinuirano dolaze predstavljaju svakodnevni izazov u planiranju njihova izvršavanja. Upravo zato naučit ćete prepoznati vlastite ciljeve i prioritete te delegirati manje važne zadatke.

Korištenjem navedenih znanja i vještina, moći ćete učinkovito organizirati zadatke i koristiti vlastite resurse.

Kako pronaći vrijeme za brigu o sebi

Još jedan veliki izazov koji je najčešće posljednji na listi prioriteta jest pronaći vrijeme za uspostavljanje ravnoteže te brigu o sebi. Na treningu ćete usvojiti znanje kako se izboriti za vlastito vrijeme kako biste uspješno balansirali poslovnu i privatnu ulogu.

Javite nam se

Zahtjevan ritam rada traži od vas poštivanje rokova uz vrhunsku kvalitetu usluge u gotovo svakoj situaciji. Naučit ćemo vas kako u takvoj svakodnevici učinkovito upravljati vlastitim vremenom, kvalitetno postavljati prioritete i pronaći vrijeme za bitne stvari.

Dogovorite besplatni razgovor

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našoj Politici Kolačića.

 • Nužni kolačići omogućuju osnovne funkcionalnosti. Bez ovih kolačića, web-stranica ne može pravilno funkcionirati, a isključiti ih možete mijenjanjem postavki u svome web-pregledniku.