Procijenite klimu u svome poduzeću

Svatko od nas treba motivaciju za izvršavanje svakodnevnih zadataka, a jačanje organizacijske klime jedan je od najboljih načina za to. Organizacijsku klimu je moguće vrlo lako procijeniti i poboljšati, a njeni se pozitivni učinci u kratkom roku mogu proširiti cijelim poduzećem!

Organizacijska klima je subjektivni doživljaj atmosfere zaposlenika u timovima ili poduzeću te direktno utječe na uspješnost poslovanja. Ona je jedan od važnih pokazatelja koji utječu na poslovne ciljeve poduzeća pa, ako je dobra, produktivnost radnika će biti viša, a međuljudski odnosi bolji. Izvrsna organizacijska klima na radnom mjestu motivira zaposlenike, jača moral, poboljšava percepciju poduzeća u javnosti i privlači nove talente. Da biste ojačali organizacijsku klimu u svojoj organizaciji, možete raditi na poznavanju misije, vizije i vrijednosti poduzeća. Njihovo poznavanje i razumijevanje omogućit će zaposlenicima da jasno razumiju gdje se i kako njihovi svakodnevni napori uklapaju u strategiju i poslovanje poduzeća. 

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našoj Politici Kolačića.

  • Nužni kolačići omogućuju osnovne funkcionalnosti. Bez ovih kolačića, web-stranica ne može pravilno funkcionirati, a isključiti ih možete mijenjanjem postavki u svome web-pregledniku.