Ramiro tim

 

Tanja Pureta

Magistrica psihologije, specijalist organizacijske i industrijske psihologije, certificirani NLP trener i HNLP coach (individualno savjetovanje), 10 godišnje radno iskustvo u dvije renomirane međunarodne tvrtke: Pliva d.d. i IBM Hrvatska d.o.o., nositeljica brojnih certifikata poslovnih treninga pohađanih u zemlji i inozemstvu (područja organizacije, menadžmenta i marketinga). Tanja je 2011. godine dobila nagradu Primus - Savjetnik godine u kategoriji Ljudski potencijali, edukacija i trening. Vlasnica je i direktorica tvrtke "Ramiro".

Martina Trboglav Podvorac

Profesorica psihologije, certificirani NLP trener, HNLP trener, NLP coach i certificirani hipnoterapeut.

Tijekom dosadašnje profesionalne karijere najveće iskustvo je stekla kao konzultant u području organizacijskog razvoja i razvoja ljudskih potencijala. Sudjelovala je u kreiranju i provođenju velikog broja projekata koji uključuju procjenu te daljnji razvoj i usavršavanje djelatnika i rukovoditelja. Kao menadžment konzultant je radila na identifikaciji uzroka nedovoljne uspješnosti organizacija te utvrđivanju i konkretnoj implementaciji koraka potrebnih za unaprjeđenje poslovanja. U ulozi predavača provodila je seminare otvorenog tipa i in-house radionice u mnogim organizacijama te uspješno radila kao facilitator i voditelj radionica za jačanje tima (team-building). Radi te se neprestano razvija kao coach. Posjeduje niz certifikata poslovnih treninga koje je pohađala u zemlji i inozemstvu. Voditelj je i glavni trener Ramiro Leadership NLP Academy.

Iva Maksimović

Profesorica psihologije i konzultant

Iva je dio Ramiro tima od 2014. godine kao trener na projektima profesionalnog i osobnog razvoja zaposlenika, a od 2015. godine kao konzultant. Motivirana željom da stekne što šire psihologijsko iskustvo, usmjeravala je karijerni put u različita područja psihologije. Profesionalni rad započela je prije sedam godina kao školski psiholog i tako imala priliku utjecati na jednu od najizazovnijih skupina - adolescente. U organizacijsku psihologiju ulazi kao stručna savjetnica za profesionalno savjetovanje pri Hrvatskom zavodu za zapošljavanje gdje radi na procesima regrutacije i selekcije, profesionalnog usmjeravanja, edukacije i razvoja. Kao specijalist u ljudskim potencijalima uspješnog tima Pevec širi svoje iskustvo konzultanta i trenera u maloprodajnom okruženju. Završila je drugi stupanj edukacije iz bihevioralno-kognitivnih terapija. Trenutačno pohađa Master razinu NLP-a te edukaciju za stjecanje CHRM-a (Certificate In HR Management) pri CIPD-u (Chartered Institute of Personnel and Development), jedne od vodećih svjetskih profesionalnih organizacija za HR i razvoj zaposlenih.
 
 

Detalji iz životopisa

vrh stranice