Anita Stanić

Anita Stanić

Prvostupnica psihologije, Ramiro Business & People Developer

Svoju je želju za radom s ljudima, uz studij psihologije, ostvarila višegodišnjim volontiranjem u udruzi Hrabri telefon. Tako je stekla iskustvo vođenja grupnih radionica i individualnog rada s korisnicima različitih profila i problema te razvila komunikacijske i prezentacijske vještine. I dalje je aktivna u udruzi, sada kao mentor, prenoseći stečeno znanje i iskustvo mlađim volonterima. Jedna je od osnivačica projekta „EmpaTiJa“ koji se bavi promocijom psihičkog zdravlja i destigmatizacijom psihičkih teškoća kod studentske populacije pomoću prenošenja iskustava psihoterapeuta i njihovih klijenata objavama na društvenim mrežama. Za navedeni projekt dodijeljena joj je Rektorova nagrada za društveno koristan rad u akademskoj i široj zajednici.

Tijekom studija produbljuje svoja znanja u području organizacijske psihologije obavljajući studentsku praksu u Ramiru te radom na istraživanjima iz područja rukovođenja. Glavna područja njenog interesa su razvoj rukovoditelja, osobito transformacijski stil vođenja, kojim se bavi i u svom diplomskom radu.

U Ramiru je zadužena za selekciju i regrutaciju, uključujući centre procjene i razvoja, te vođenje interaktivnih treninga na različite teme poput komunikacijskih vještina, upravljanja vremenom te nošenja sa stresom.

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našoj Politici Kolačića.

  • Nužni kolačići omogućuju osnovne funkcionalnosti. Bez ovih kolačića, web-stranica ne može pravilno funkcionirati, a isključiti ih možete mijenjanjem postavki u svome web-pregledniku.