Anita Stanić

Anita Stanić

Magistra psihologije, Ramiro Business & People Developer

Jedna je od osnivačica projekta „EmpaTiJa“ koji se bavi promocijom psihičkog zdravlja i destigmatizacijom psihičkih teškoća kod studentske populacije pomoću prenošenja iskustava psihoterapeuta i njihovih klijenata. Zbog iznimne važnosti ovog projekta i njene angažiranosti dodijeljena joj je Rektorova nagrada za društveno koristan rad u akademskoj i široj zajednici. Svoju je želju za radom s ljudima, uz studij psihologije, nastavila je obavljajući studentsku praksu u Ramiru te radom na istraživanjima iz područja rukovođenja. Glavna područja njenog interesa su razvoj rukovoditelja, osobito transformacijski stil vođenja.

U Ramiru je zadužena za vođenje interaktivnih treninga na različite teme poput komunikacijskih vještina, upravljanja vremenom, prezentacijskih vještina i nošenja sa stresom, koje provodi i u okviru Menadžment Leadership Akademija. Voditeljica je Menadžment Leadership Akademija za nekoliko organizacija, uključujući Weltplast, Agilathon i Alplu. Također, posjeduje iskustvo u vođenju treninga prodajnih vještina koje je stekla u suradnji s Kärcherom, Hilding Andersom, Hrvatskom gospodarskom komorom i drugima.

Isto tako, unutar Ramira radi na otkrivanju uzroka neadekvatnog funkcioniranja i nedovoljne uspješnosti organizacija te osmišljavanju i implementiranju konkretnih koraka za unaprjeđenje njezinog poslovanja. Na ovaj je način pridonijela uspješnijem funkcioniranju  organizacija poput Weltplasta i Camelota. Zadužena je i za vođenje individualnih i grupnih coachinga usmjerenih na razvoj različitih vještina te za selekciju i regrutaciju, uključujući centre procjene i razvoja.

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našoj Politici Kolačića.

  • Nužni kolačići omogućuju osnovne funkcionalnosti. Bez ovih kolačića, web-stranica ne može pravilno funkcionirati, a isključiti ih možete mijenjanjem postavki u svome web-pregledniku.