Bernarda u uredu

Bernarda Kirchofer

Magistrica psihologije, Ramiro Business & People Developer

Dosadašnjim višegodišnjim radom u sustavima obrazovanja, socijalne skrbi i zdravstva stekla je bogato iskustvo u individualnom i grupnom radu s ljudima.  Ljubav i strast prema radu s ljudima i u dinamičnim okruženjima ostvarila je kroz studentske poslove i angažmane, pri čemu je gradila svoje komunikacijske, organizacijske, voditeljske i prezentacijske vještine. Preddiplomski studij psihologije na Filozofskom fakultetu u Osijeku završila je s pohvalom Cum laude. Održavajući nekoliko volonterskih radionica za studente u sklopu Studentskog savjetovališta u Osijeku stekla je iskustvo grupnog rada na teme osobnog razvoja poput upravljanja vremenom, postavljanja prioriteta i ciljeva.

Ubrzo nakon fakulteta postaje voditeljica programa socijalnih usluga za djecu s teškoćama u razvoju i odgovorna osoba za stručni tim od deset članova. Članove je svog tima stručno educirala, organizirala njihov rad te učinkovito upravljala stresnim i zahtjevnim situacijama u radu s preko 40 korisnika i njihovih obitelji. Samostalno je obavljala psihološke procjene, pružala psihološku podršku i savjetovanje, provodila anketna istraživanja te održala predavanja .Svoju ljubav prema prenošenju znanja i interaktivnom radu s ljudima usmjerila je prema studentima kao asistentica na seminarima iz psihologije na Sveučilištu u Slavonskom Brodu te tijekom obilježavanja Tjedna psihologije. Završila je prvi stupanj Kognitivno-bihevioralne terapije te redovno usavršava svoje znanje na stručnim konferencijama . Znanja i iskustvo u temama osobnog razvoja proširila je kreirajući edukativne pisane i video materijale na teme poput upravljanja vremenom, postavljanja ciljeva, samomotivacije, samodiscipline i drugih. Sudionicima programa pružala je i online konzultacije.

Ramiro vidi kao idealan spoj pozitivne i organizacijske psihologije zahvaljujući kojem može doprinijeti razvoju i ostvarivanju punog potencijala organizacija i njihovih zaposlenika.

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našoj Politici Kolačića.

  • Nužni kolačići omogućuju osnovne funkcionalnosti. Bez ovih kolačića, web-stranica ne može pravilno funkcionirati, a isključiti ih možete mijenjanjem postavki u svome web-pregledniku.