Dragutin Miškić

Dragutin Miškić

Magistar psihologije, Ramiro Business & People Developer

Magistar psihologije s iskustvom u znanstvenom istraživanju i radu, psihološkom profiliranju te razvoju zaposlenika i menadžera. Nakon završenog studija, započinje karijeru na Odsjeku za psihologiju Filozofskog fakulteta u Zagrebu kao znanstveni novak radeći na projektu FOCUS, međunarodnom istraživanju o integraciji azilanata iz Sirije.

U Ramiru primjenjuje znanja iz organizacijske i interpersonalne psihologije, a zadužen je za provođenje procjena kompetencija i potencijala zaposlenika, psihologijska testiranja za različite klijente među kojima je i HGK. Ponajviše se bavi provođenjem poslovnih edukacijskih treninga za zaposlenike i menadžere. Neke od tema koje podučava uključuju upravljanje vremenom, komunikacijske vještine, voditeljske vještine, vještine pružanja povratnih informacija o radu i uspješnosti, upravljanje timom i pojedincem za niz klijenata kao što su Offertissima, McDonald's, ALPLA, BIPA, i brojni drugi. Njegova stručnost obuhvaća vođenje i sudjelovanje na projektima organizacijskog razvoja, uključujući analizu organizacijske klime i oblikovanje strategija za njeno unaprjeđenje i poboljšanje učinkovitosti različitih organizacija poput Offertissime i vinarije Kozlović.

Svoje komunikacijske i prezentacijske vještine i znanja dodatno razvija kroz edukaciju za NLP praktičara, kao i kroz različite glumačke i umjetničke projekte.

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našoj Politici Kolačića.

  • Nužni kolačići omogućuju osnovne funkcionalnosti. Bez ovih kolačića, web-stranica ne može pravilno funkcionirati, a isključiti ih možete mijenjanjem postavki u svome web-pregledniku.