Dragutin Miškić

Dragutin Miškić

Magistar psihologije, Ramiro Business & People Developer

Velika želja za razumijevanjem sebe i ljudi oko sebe odvela ga je na studij psihologije. Na studiju stečena znanja o timskom radu i radu s ljudima formalno i neformalno implementira volontirajući u udruzi eSTUDENT. Kao član Event Management tima te udruge razvija svoj interes za organiziranjem i planiranjem projekata te vođenjem grupa.

Karijeru započinje kao znanstveni novak radeći na internacionalnom istraživačkom projektu za integraciju sirijskih izbjeglica u Hrvatskoj. U sklopu projekta koordinira različite aspekte istraživanja, sudionika i anketara te prikupljanjem, statističkom obradom i interpretacijom podataka.

Analitičke i organizacijske vještine, kao i znanja iz individualne, grupne i organizacijske psihologije, usvojene tijekom studija i kroz znanstveni rad nastavlja razvijati unutar Ramira. Zadužen je za selekciju i regrutaciju kroz centre procjene i testiranja, kao i interaktivne treninge različitih tema kao što su upravljanje vremenom, upravljanje emocijama i komunikacijske vještine.

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našoj Politici Kolačića.

  • Nužni kolačići omogućuju osnovne funkcionalnosti. Bez ovih kolačića, web-stranica ne može pravilno funkcionirati, a isključiti ih možete mijenjanjem postavki u svome web-pregledniku.