Matea Štelcar

Matea Štelcar

Magistra psihologije, Ramiro Business & People Developer

Svojim je temeljitim pristupom te izvrsnim analitičkim vještinama sudjelovala u provođenju mnogih istraživanja čije je rezultate prezentirala na konferencijama i simpozijima. Studij je završila magna cum laude (s velikom pohvalom). Svoju ljubav prema ljudima, želju da im pomogne u suočavanju sa svakodnevnim izazovima i razvoju njihovih potencijala ostvarila je kroz volontiranje u Centru za nestalu i zlostavljanu djecu, u sklopu kojeg je sudjelovala u nekoliko različitih projekata.

U sklopu svoga rada u Ramiru zadužena je za provođenje interaktivnih treninge na različite teme, poput komunikacijskih vještina, vještina upravljanja stresom, upravljanja vremenom i prezentacijskih vještina, u svrhu osobnog i profesionalnog razvoja zaposlenika i menadžera. Provodi i team buildinge kojima se jača timski duh, međusobno poštovanje i pozitivna motivacija zaposlenika za buduće radne izazove. Također, radi na projektima organizacijskog razvoja, kao što je ispitivanje organizacijske klime i kulture te osmišljavanje konkretnih koraka za njihovo unaprjeđenje. Zadužena je i za provođenje psiholoških procjena u svrhu selekcije potencijalnih i razvoja postojećih zaposlenika.

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našoj Politici Kolačića.

  • Nužni kolačići omogućuju osnovne funkcionalnosti. Bez ovih kolačića, web-stranica ne može pravilno funkcionirati, a isključiti ih možete mijenjanjem postavki u svome web-pregledniku.