Matea Štelcar

Matea Štelcar

Magistra psihologije, Ramiro Business & People Developer

Ljubav prema ljudima i želja da im pomogne u razumijevanju njihovog odnosa s okolinom potaknula ju je na upis studija psihologije. Temeljitim pristupom te izvrsnim analitičkim vještinama sudjelovala je u provođenju mnogih istraživanja čije je rezultate prezentirala na konferencijama i simpozijima. Rad tijekom studija omogućio joj je primjenu naučenih psiholoških znanja i tehnika s ljudima različitih profila. Posebno ističe volontiranje u Centru za nestalu i zlostavljanu djecu u sklopu kojeg je sudjelovala u nekoliko različitih projekata. Zbog takvog pristupa dodijeljena joj je 2020. Dekanova nagrada.

Tijekom studija dodatno je razvila strast prema psihologiji zbog čega je s užitkom usvajala nova znanja. To se posebno vidjelo u području organizacijske psihologije gdje je uz redovne kolegije usvojila i usavršila znanja o raznim specifičnim aspektima posla organizacijskog psihologa  poput selekcije, uvođenja u posao, procjene radnog učinka te rukovođenja. Zbog toga je u sklopu svog diplomskog rada na temu Odnos izvršnih funkcija i stilova rukovođenja provela istraživanje kojim je ustanovila kako one utječu na ponašanje rukovoditelja. Studij je završila magna cum laude (s velikom pohvalom).

U Ramiru provodi psihološke procjene u svrhu selekcije potencijalnih zaposlenika te sudjeluje u provođenju raznih treninga, poput treninga komunikacijskih vještina i upravljanja vremenom.

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našoj Politici Kolačića.

  • Nužni kolačići omogućuju osnovne funkcionalnosti. Bez ovih kolačića, web-stranica ne može pravilno funkcionirati, a isključiti ih možete mijenjanjem postavki u svome web-pregledniku.