Matea Štelcar

Matea Štelcar

Magistra psihologije, Ramiro Business & People Developer

Svojim je temeljitim pristupom te izvrsnim analitičkim vještinama sudjelovala u provođenju mnogih istraživanja čije je rezultate prezentirala na konferencijama i simpozijima. Studij je završila magna cum laude (s velikom pohvalom). Svoju ljubav prema ljudima, želju da im pomogne u suočavanju sa svakodnevnim izazovima i razvoju njihovih potencijala ostvarila je kroz volontiranje u Centru za nestalu i zlostavljanu djecu, u sklopu kojeg je sudjelovala u nekoliko različitih projekata.

U sklopu svoga rada u Ramiru zadužena je za provođenje interaktivnih treninga u svrhu osobnog i profesionalnog razvoja zaposlenika i menadžera. Teme koje pokriva su komunikacijske vještine, vještine upravljanja stresom, upravljanja vremenom, prezentacijske vještine i druge koje je provodila za niz različitih organizacija, među kojima su Zentiva, Alpla, vinarija Kozlović, Komunikacijski laboratorij i drugi. Sudjeluje i u provedbi Menadžment Leadership Akademije, u sklopu koje provodi treninge menadžerima iz organizacija poput Grawe zavarovalnice, Weltplasta i Val grupe, u svrhu osnaživanja njihovih voditeljskih vještina. Također, radi na projektima organizacijskog razvoja, koje uključuju ispitivanje organizacijske klime i kulture te osmišljavanje konkretnih koraka za njihovo unaprjeđenje. Na ovaj je način pridonijela rastu i razvoju organizacija poput Grawe zavarovalnice i vinarije Kozlović.

Zadužena je i za provođenje psiholoških procjena u svrhu selekcije potencijalnih i razvoja postojećih zaposlenika. Neke od organizacija za koje je provodila postupke psihološke procjene su Kodilion, Drezga, Val grupa i Hrvatsko kreditno osiguranje. 

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našoj Politici Kolačića.

  • Nužni kolačići omogućuju osnovne funkcionalnosti. Bez ovih kolačića, web-stranica ne može pravilno funkcionirati, a isključiti ih možete mijenjanjem postavki u svome web-pregledniku.