Portret Matija Galešić u uredskom okruženju

Matija Galešić

Prvostupnica psihologije, Ramiro Business & People Developer

Svoju ljubav i strast prema radu s ljudima, razvijanju njihovih potencijala i prenošenju znanja ostvarila je sudjelujući na mnogobrojnim projektima povezanim s unaprjeđenjem mentalnog zdravlja, kao i volontirajući u udruzi Hrabri telefon, kao savjetnica na linijama za djecu, mlade i roditelje, a kasnije i kao mentorica novim savjetnicima.

U Ramiru odlično spaja svoju strast prema razvoju ljudi i njihovih potencijala te strast prema prenošenju znanja. S tim ciljem je angažirana u raznim interaktivnim treningzima za zaposlenike i menadžere. Teme koje pokriva su komunikacijske i prezentacijske vještine, vještine upravljanja stresom i konfliktima, vještine vođenja tima i pojedinca, vještine učinkovitog vođenja sastanaka i druge. Sudjeluje i u provedbi Menadžment Leadership Akademije, u sklopu koje navedene treninge provodi s voditeljima, sa svrhom osnaživanja njihovih voditeljskih vještina. Uključena je i u projekte organizacijskog razvoja, posebno analize organizacijske klime i kulture te osmišljavanja strategija za njihovo poboljšanje.

Osim interaktivnih treninga vodi i individualne coachinge te provodi postupke selekcije, regrutacije te centara procjene s ciljem psihološke procjene potencijalnih i postojećih zaposlenika.

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našoj Politici Kolačića.

  • Nužni kolačići omogućuju osnovne funkcionalnosti. Bez ovih kolačića, web-stranica ne može pravilno funkcionirati, a isključiti ih možete mijenjanjem postavki u svome web-pregledniku.