portret Mirte Jakopović u uredskom okruženju

Mirta Jakopović

Sveučilišna prvostupnica psihologije, Ramiro Business & People Developer

Svoje bogato iskustvo u radu s ljudima započela je stjecati volontiranjem već na početku studija u sklopu projekta Mind the Mind, provodeći radionice u  srednjim školama.  Svoje kompetencije u vođenju radionica nastavila je nadograđivati u drugim projektima na temu mentalnog zdravlja i razvoja mladih poput „Dozvole za nesavršenost“ Centra BEA i „Pogled u sebe“ Međunarodne udruge studenata medicine. U sklopu projekta udruge kako si? „Slika o sebi - nježnost i umjetnost“ prilagodila je na hrvatski jezik upitnik za trijažu tjelesnog dismorfnog poremećaja te napisala članak „Tjelesni dismorfni poremećaj – kako si pomoći“. Oba ova materijala nalaze se u formi knjižice koja se besplatno dijelila školama kako bi važna znanja doprla do onih kojima su najpotrebnija. Za svoje uspjehe tijekom studija te radom na mnogim projektima nagrađena je stipendijom Grada Zagreba za izvrsnost. Studentsku praksu obavljala je u Klinici za psihijatriju Sveti Ivan tijekom koje je sudjelovala i samostalno provodila psihologijska testiranja, kliničke intervjue i aktivnosti grupne terapije. U Končar - Elektroindustriji se detaljno upoznala sa svim elementima selekcije osoblja (regrutacija, psihologijsko testiranje, selekcijski intervju, donošenje selekcijske odluke, pisanje mišljenja) te ih je samostalno provodila. Iskustvo u ljudskim resursima obogatila je radom u Zagrebačkoj banci gdje se upoznala s procesima i organizacijom rada odjela upravljanja ljudskim resursima u velikim organizacijama.

Svoju ljubav prema ljudima i dijeljenju znanja nastavlja razvijati i graditi u Ramiru te stečena znanja i vještine primjenjuje u vođenju Ramiro interaktivnih treninga na različite teme poput komunikacijskih vještina, upravljanja stresom, upravljanja vremenom i slično te provođenjem sveobuhvatnih psiholoških procjena u selekcijske i razvojne svrhe.

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našoj Politici Kolačića.

  • Nužni kolačići omogućuju osnovne funkcionalnosti. Bez ovih kolačića, web-stranica ne može pravilno funkcionirati, a isključiti ih možete mijenjanjem postavki u svome web-pregledniku.