Petar Mandić

Petar Mandić

Program menadžer, mentor & coach

Diplomirani ekonomist, sa više od 25 godina radnog iskustva od čega preko 10 godina kao HR menadžer, 8 godina kao član višeg menadžment tima u financijskom sektoru te preko 7 godina kao konzultant. U svom radu posebno se specijalizirao za područje mentorstva i coachinga, gdje radi kao trener mentorskih vještina, mentor/coach, program menadžer za mentorske programe i team coach. Međunarodno je akreditirani EMCC program menadžer za mentorske i coaching programe. Ima iskustvo rada s timovima i menadžerima svih razina i iz različitih industrija. Vjeruje u sposobnost ljudi na promjenu i mogućnost učenja tijekom cijelog života, a nadahnuće su mu osobe koje autentično koriste vlastite talente i žive svoju svrhu. Osobno se stalno usavršava, a neki od certifikata koje posjeduje su: CMI Train the Trainer for Mentoring skills; Professional Team Coaching education; Practitioner Diploma in Executive Coaching; NLP manager&business coach. Petar vodi Mentoring Plus, koji ima za cilj što većem broju pojedinaca i organizacija omogućiti pristup najboljim znanjima i praksama iz područja mentorstva i coachinga. Više o Petrovom radu možete pronaći na https://mentoringplus.hr/ 

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našoj Politici Kolačića.

  • Nužni kolačići omogućuju osnovne funkcionalnosti. Bez ovih kolačića, web-stranica ne može pravilno funkcionirati, a isključiti ih možete mijenjanjem postavki u svome web-pregledniku.