Treba težiti rješenjima koja pojednostavljuju poslovanje – Toni Frankola i Željka Tičić, SysKit

Tanja Pureta Tanja Pureta
Treba težiti rješenjima koja pojednostavljuju poslovanje – Toni Frankola i Željka Tičić, SysKit

U novoj epizodi emisije Psihologija uspjeha na radiju PoslovniFM Tanja je ugostila Tonija Frankolu, osnivača poduzeća Syskit te Željku Tičić koja je u SysKitu operativna direktorica. Uvijek treba težiti pojednostavljenju poslovanja bez obzira radi li se o pojednostavljenju procesa, uvođenju automatizacije poslovanja ili obučavanju ljudi. Korištenjem različitih alata olakšava se osvajanje tržišta, suočavanje s krizom, rad s ljudima. Ako se na neki način posao može olakšati onda je svejedno dolazi li olakšanje kroz uvođenje novih softverskih rješenja ili na neki drugi način. U dinamičnom razgovoru sa sugovornicima doznajte kako su izgledali počeci SysKita i s čime su se susretali tijekom trinaest godina poslovanja.

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našoj Politici Kolačića.

  • Nužni kolačići omogućuju osnovne funkcionalnosti. Bez ovih kolačića, web-stranica ne može pravilno funkcionirati, a isključiti ih možete mijenjanjem postavki u svome web-pregledniku.