Hana u uredu

Hana Mehonjić

Magistra psihologije, Ramiro Business & People Developer

Kao zamjenica glavnog urednika portala Psihološki prostor koordinirala je tim autora i recenzijski postupak te razvila rukovoditeljske i organizacijske kompetencije. Kroz vođenje grupnih radionica ekspresivnog pisanja unaprijedila je komunikacijske i prezentacijske vještine, a u individualnom i grupnom radu s klijentima razvila je vještine individualnog i timskog coachinga. Završila je prvi stupanj bihevioralno-kognitivne terapije čime se upoznala sa specifičnim savjetodavnim tehnikama, a trenutno pohađa edukaciju za praktičara ekspresivne art terapije.

U Ramiru je zadužena za interaktivne treninge s ciljem razvoja zaposlenika i voditelja kao što su upravljanje emocijama te komunikacijske i prezentacijske vještine te vođenje tima i motiviranje zaposlenika. Osim toga, bavi se ispitivanjem organizacijske klime u vidu analiziranja trenutnog stanja kroz intervjue i fokus grupe te osmišljavanja strategija za njeno poboljšanje. Takvim projektima pomaže organizacijama da se razviju. Isto tako, provodi postupke selekcije i regrutacije sa svrhom psihološke procjene potencijalnih i postojećih zaposlenika. Osim interaktivnog rada s većim i manjim grupama, provodi i individualne coachinge kroz koje pomaže zaposlenicima u ostvarivanju njihovog punog potencijala.

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našoj Politici Kolačića.

  • Nužni kolačići omogućuju osnovne funkcionalnosti. Bez ovih kolačića, web-stranica ne može pravilno funkcionirati, a isključiti ih možete mijenjanjem postavki u svome web-pregledniku.