Hana u uredu

Hana Mehonjić

Magistra psihologije, Ramiro Business & People Developer

Na studiju je sudjelovala u volonterskim projektima koji su uključivali organizaciju različitih predavanja te prodaju promotivnih materijala u humanitarne svrhe. Vođenjem grupnih radionica na programu poremećaja hranjenja naučila je voditi i moderirati rasprave te podučavati polaznike prepoznavanju i nošenju s neugodnim emocijama. Višegodišnjim radom u maloprodajnim lancima naučila je zakonitosti distribucije roba, shvatila važnost slušanja potreba klijenata te razvila svoje prodajne i prezentacijske vještine.

Kao zamjenica glavnog urednika portala Psihološki prostor koordinirala je tim autora i recenzijski postupak te razvila rukovoditeljske i organizacijske kompetencije. Odgovornost za objavljivanje članaka te upravljanje sadržajem na društvenim mrežama omogućili su joj usvajanje znanja marketinga i virtualne komunikacije.

Kroz vođenje grupnih radionica kreativno-ekspresivnog pisanja unaprijedila je komunikacijske i prezentacijske vještine, a u individualnom i grupnom radu s klijentima razvila je vještine individualnog i timskog coachinga.

Završila je prvi stupanj bihevioralno-kognitivne terapije čime se upoznala s teorijskom podlogom te specifičnim savjetodavnim tehnikama što joj dodatno pomaže u individualnom coachingu.

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našoj Politici Kolačića.

  • Nužni kolačići omogućuju osnovne funkcionalnosti. Bez ovih kolačića, web-stranica ne može pravilno funkcionirati, a isključiti ih možete mijenjanjem postavki u svome web-pregledniku.