Hana u uredu

Hana Mehonjić

Magistra psihologije, Ramiro Business & People Developer

Višegodišnjim iskustvom u maloprodaji shvatila je važnost prepoznavanja potreba klijenata te razvila svoje prodajne i prezentacijske vještine. Kao zamjenica glavnog urednika portala Psihološki prostor koordinirala je tim autora i recenzijski postupak te razvila rukovoditeljske i organizacijske kompetencije. Kroz vođenje grupnih radionica ekspresivnog pisanja unaprijedila je komunikacijske i prezentacijske vještine, a u individualnom i grupnom radu s klijentima razvila je vještine individualnog i timskog coachinga. Završila je prvi stupanj bihevioralno-kognitivne terapije čime se upoznala sa specifičnim savjetodavnim tehnikama, a trenutno pohađa edukaciju za praktičara ekspresivne art terapije.

U Ramiru je zadužena za interaktivne treninge s ciljem razvoja zaposlenika i voditelja kao što su upravljanje emocijama, komunikacijske i prezentacijske vještine te vođenje tima i motiviranje zaposlenika. Voditeljica je Management Leadership Academy u nekoliko organizacija, uključujući HAKOM, Alplu, Agilathon, Bekament, Hilding Anders i PIS. Osim toga, bavi se ispitivanjem organizacijske klime u vidu analiziranja trenutnog stanja kroz strateške radionice, intervjue i fokus grupe te osmišljavanja strategija za njeno poboljšanje, s klijentima poput Vinarije Kozlović, PK Rijeka i Grawe zavarovalnice d.d. Takvim projektima pomaže organizacijama da se razviju. Uključena je i u projekt implementacije temeljnih korporativnih vrijednosti za JGL d.d.

Isto tako, provodi postupke selekcije i regrutacije sa svrhom psihološke procjene potencijalnih i postojećih zaposlenika. Neke od organizacija s kojima je provodila postupke psihološke procjene su Kodilion, Strategio, Drezga i Albidus. Osim interaktivnog rada s većim i manjim grupama, provodi i individualne coachinge kroz koje pomaže zaposlenicima u ostvarivanju njihovog punog potencijala.

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našoj Politici Kolačića.

  • Nužni kolačići omogućuju osnovne funkcionalnosti. Bez ovih kolačića, web-stranica ne može pravilno funkcionirati, a isključiti ih možete mijenjanjem postavki u svome web-pregledniku.