Ana Matešić

Ana Matešić

Magistra psihologije, konzultant u Ramiru, certificirani NLP Practitioner

Psihologiju doživljava kao osobni poziv pa već tijekom studija stječe brojna praktična iskustva u različitim područjima psihološke djelatnosti. Znanja i vještine rada s ljudima različitih profila i problema stjecala je radeći u raznim udrugama poput Hrabrog telefona, Centra Sirius i Društva za psihološku pomoć, u kojima je provodila preventivne i socijalizacijske aktivnosti, razvijajući ljubav prema psihoedukaciji i radu s grupama.

Karijeru u području organizacijske psihologije je započela u agenciji za posredovanje pri zapošljavanju, gdje je sudjelovala u procesima regrutacije i selekcije zaposlenika raznih profila, a svoja znanja i vještine u ovom području danas i dalje razvija kao članica Ramiro tima.

Aktivno sudjeluje u projektima razvoja rukovoditelja i zaposlenika, održavajući treninge za razvoj tzv. mekih vještina iz tema komunikacije, prezentacijskih vještina, prodaje, upravljanja emocijama, vremenom, stresom i sl. Kontinuirano se usavršava na brojnim stručnim i poslovnim edukacijama.

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našoj Politici Kolačića.

  • Nužni kolačići omogućuju osnovne funkcionalnosti. Bez ovih kolačića, web-stranica ne može pravilno funkcionirati, a isključiti ih možete mijenjanjem postavki u svome web-pregledniku.