Ivna Lončarić

Ivna Lončarić

Magistra psihologije i prava, konzultant u Ramiru

Ostvarenje ljubavi prema radu s ljudima pronašla je u kombinaciji organizacijske psihologije i prava, završivši paralelno oba fakulteta. Već tijekom studija otkrila je kompatibilnost ovih dviju društvenih grana kroz pružanje psihološke i pravne podrške žrtvama i svjedocima kaznenih djela i prekršaja u Nacionalnom pozivnom centru, usavršavajući pritom komunikacijske i savjetodavne vještine.

Vještine organizacije, planiranja projekata te financija stekla je sudjelovanjem u organizaciji različitih događanja i studentskih kongresa, a bavila se i istraživanjem tržišta i korisničkog iskustva te marketingom.

Član je Ramiro tima od 2020. godine, gdje aktivno sudjeluje u procesima selekcije i regrutacije, kreiranju i implementaciji brojnih projekata razvoja organizacija, kao i internim pravnim procesima Ramira.

Kontinuirano se profesionalno usavršava u psihološkoj i u pravnoj sferi, a njezini osobiti interesi su razvoj rukovoditelja, osobito poduzetnika kojima se bavila i u svojem diplomskom radu, privatno-poslovni balans te radna i socijalna prava radnika.

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našoj Politici Kolačića.

  • Nužni kolačići omogućuju osnovne funkcionalnosti. Bez ovih kolačića, web-stranica ne može pravilno funkcionirati, a isključiti ih možete mijenjanjem postavki u svome web-pregledniku.