Lucija Paić Gotovac

Lucija Paić Gotovac

Magistra psihologije i konzultant u Ramiru.

Lucija je tijekom fakulteta aktivno koristila prilike za profesionalni razvoj i usavršavanje kroz različite volonterske aktivnosti i stručne konferencije.

Svoju strast za destigmatizacijom mentalnog zdravlja i omogućavanje dostupnije psihološke pomoći široj javnosti realizirala je kroz vođenje PsiHelp projekta, na kojem je obnašala pozicije glavne voditeljice i voditeljice tima za financije. Osim humanitarne prirode projekta, na njemu usavršava vještine rukovođenja i koordinacije tima, ali i širi svoj interes za organizacijskom psihologijom. Kao vrijedno iskustvo ističe i volontiranje u organizaciji Hrabri telefon, gdje je imala priliku kroz društveno korisni rad usvajati brojne komunikacijske vještine s raznovrsnim korisnicima.

Unutar Ramiro tima trenutno aktivno sudjeluje u procesima selekcije i regrutacije, razvojnim centrima za rukovoditelje i zaposlenike, pružanju psihološke podrške te projektima vezanim uz organizacijsku klimu. Područja interesa su joj učinkovito upravljanje vremenom i stres na radnom mjestu.

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našoj Politici Kolačića.

  • Nužni kolačići omogućuju osnovne funkcionalnosti. Bez ovih kolačića, web-stranica ne može pravilno funkcionirati, a isključiti ih možete mijenjanjem postavki u svome web-pregledniku.