Marita Mesić

Marita Mesić

Magistra psihologije, Ramiro Business & People Developer

Tijekom studiranja volonterski je vodila radionice za razvoj socio-emocionalnih vještina djece školske i predškolske dobi. Na taj je način njegovala ljubav prema grupnom radu i prenošenju psiholoških znanja. Jedna je od osnivača projekta „empaTiJa“ čiji je cilj destigmatizacija psihičkih poteškoća i promocija psihičkog zdravlja kod studentske populacije pomoću prenošenja iskustava psihoterapeuta i njihovih klijenata objavama na društvenim mrežama. Za taj projekt dodijeljena joj je Rektorova nagrada za društveno koristan rad u akademskoj i široj zajednici.

Volontirajući kao član tima za razvoj ljudskih potencijala u udruzi hrvatskih studenata „Centar za razvoj mladih“ stekla je znanje i iskustvo iz područja organizacijske psihologije koje je nadopunila radom u udruzi studenata psihologije „STUP“ gdje je, zbog svoje angažiranosti i doprinosa, izabrana za potpredsjednicu. Na tim pozicijama organizirala je razne događaje, rukovodila timovima i bila jedan od glavnih organizatora međunarodnog kongresa studenata psihologije Psihozij 2020. Uz to je tijekom studija radom u vodećim hrvatskim organizacijama usavršila vještine vođenja, procesa selekcije i regrutacije te vještine organiziranja i planiranja projekata.

U Ramiru vodi projekte vezane za organizacijski razvoj, poput vođenja selekcijskih postupaka, centara procjene i razvoja, a sudjeluje i u vođenju treninga komunikacijskih i prezentacijskih vještina.

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našoj Politici Kolačića.

  • Nužni kolačići omogućuju osnovne funkcionalnosti. Bez ovih kolačića, web-stranica ne može pravilno funkcionirati, a isključiti ih možete mijenjanjem postavki u svome web-pregledniku.