Portret Martine u Ramiro uredu

Martina Klarić

Administrative support

Ljubav prema pružanju podrške i organizaciji rada stekla je kroz višegodišnje iskustvo u poduzeću A1 Hrvatska na poziciji Back Office coacha. Dizajniranje i razvoj plana edukacija, obuka, podrška i mentorstvo, samo su neki od zadataka kroz koje je naučila biti uvijek organizirana, na raspolaganju te spremna pomoći drugima. 

Radom na različitim pozicijama u nekoliko industrija već je stekla bogato radno iskustvo u administrativnim poslovima tijekom kojih se javila dodatna strast prema brojkama i računima. Kao referent u fakturnom odjelu zaokružila je sebe kao kvalitetnog administrativnog djelatnika usmjerenog na točnost i obavljanje poslova na vrijeme.

Svoju kreativnost izražava kroz izradu pozivnica, personaliziranih poklona i ukrasa za razne prilike. Održava i osmišljava Ramirovu prisutnost na društvenim mrežama i mrežnoj stranici te obavlja administrativne, logističke i organizacijske poslove kojima osigurava vrhunsku razinu podrške cijelom timu i našim klijentima.

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našoj Politici Kolačića.

  • Nužni kolačići omogućuju osnovne funkcionalnosti. Bez ovih kolačića, web-stranica ne može pravilno funkcionirati, a isključiti ih možete mijenjanjem postavki u svome web-pregledniku.