Matea Stanić

Matea Stanić

Studentica ekonomije, Ramiro Administrative Support

Nakon završetka preddiplomskog studija Poslovne ekonomije, usmjerila se na područje trgovine i međunarodnog poslovanja. Tijekom ovog studija stekla je kompetencije za rad u domaćoj i međunarodnoj trgovini te pratećim djelatnostima. Glavna područja njenog interesa obuhvaćaju razvoj trgovinskih strategija, upravljanje lancem opskrbe te analizu poslovanja trgovinskih poduzeća i ponašanja potrošača. Dodatno se razvijala i usavršavala pohađajući različite stručne konferencije.

Svoju kreativnost izražava sudjelovanjem u projektu „EmpaTiJa“ u sklopu kojeg je zadužena za izradu ilustracija i dizajniranje objava kojima se promovira psihičko zdravlje stanovništva na društvenim mrežama.

U Ramiru održava i osmišljava Ramirovu prisutnost na društvenim mrežama i mrežnoj stranici te obavlja administrativne, logističke i organizacijske poslove kojima osigurava vrhunsku razinu podrške cijelom timu i našim klijentima.

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našoj Politici Kolačića.

  • Nužni kolačići omogućuju osnovne funkcionalnosti. Bez ovih kolačića, web-stranica ne može pravilno funkcionirati, a isključiti ih možete mijenjanjem postavki u svome web-pregledniku.