Petra Čakarun

Petra Čakarun

Magistra novinarstva, Ramiro Business & People Developer

Specijalistica odnosa s javnošću s dugogodišnjim iskustvom u komunikacijama. Karijeru je započela kao programski i projektni koordinator događanja s velikim brojem posjetitelja poput Weekend media festivala. Kao specijalist tržišnih komunikacija razvijala je uslugu i brend EvoTV, nakon čega se usmjerila na digitalne komunikacije i stekla dodatno iskustvo u agencijama 404 i McCann Zagreb.

Iznimno je vješta u vođenju kompleksnih projekata te joj rad s ljudima sa svrhom njihovog razvoja pruža posebno zadovoljstvo. Za klijenta HAKOM provela je Management Leadership Akademiju usmjerenu na stjecanje i jačanje kompetencija koordinatora i voditelja projekata, a koje uključuju razvoja komunikacijskih, prezentacijskih i vještina upravljanja vremenom, do umijeća upravljanja emocijama, vođenja učinkovitih sastanaka i donošenja odluka. Menadžere Val Grupe i voditelje objekata Maiste trenirala je vještinama učinkovitog prezentiranja. S Kärcher prodavačima usavršavala je umijeće prodaje. Kao pomoćni trener sudjelovala je na team buildingu Zagrebačkog sveučilišta i treninzima strateškog poslovanja i dinamike tržišta za menadžere Ericsson Nikola Tesla Servisa. Aktivno je uključena u projekt implementacije organizacijske kulture za Jadran Galenski Labaratorij.

Trenutno usvaja i proširuje znanja o upravljanju promjenama i emocijama, motivaciji i rješavanju konflikata te trenutno pohađa edukaciju za tjelesno orijentiranog psihoterapeuta.

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našoj Politici Kolačića.

  • Nužni kolačići omogućuju osnovne funkcionalnosti. Bez ovih kolačića, web-stranica ne može pravilno funkcionirati, a isključiti ih možete mijenjanjem postavki u svome web-pregledniku.