Petra Čakarun

Petra Čakarun

Magistra novinarstva

Specijalistica odnosa s javnošću i novinarstva s trinaestogodišnjim iskustvom u komunikacijama. Karijeru započinje volontirajući na radio Studentu, a po završetku studija radi kao programski i projektni koordinator događanja s velikim brojem posjetitelja. Zahvaljujući organiziranosti i sposobnosti donošenja odluka u nepredvidivim situacijama angažirana je na kompleksnim projektima poput Weekend media festivala. 

Strast za sadržajem omogućuje joj da, prvo kao konzultantica, a potom kao komunikacijski specijalist radi na razvoju usluge EvoTV. To iskustvo opisuje kao studij marketinga u praksi u kojem je uz aktivno sudjelovanje u izradi i provedbi oglašivačkih kampanja istančala pregovaračke vještine. Ljubav prema komunikacijama usmjerava ka digitalnom okruženju te daljnje iskustvo stječe u agencijama 404 i McCann Zagreb.

Iznimna je voditeljica projekata i projektnih timova. Za potrebe zahtjevnog rada s ljudima usvaja i proširuje znanja o upravljanju promjenama i emocijama, motivaciji i rješavanju konflikata te trenutno pohađa edukaciju za tjelesno orijentiranog psihoterapeuta.

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našoj Politici Kolačića.

  • Nužni kolačići omogućuju osnovne funkcionalnosti. Bez ovih kolačića, web-stranica ne može pravilno funkcionirati, a isključiti ih možete mijenjanjem postavki u svome web-pregledniku.