Sandra Bašić

Sandra Bašić

Magistra novinarstva i izrazito komunikativna, samostalna, snalažljiva, pouzdana te otvorena osoba. Kao voditeljica Ramiro ureda poznaje službene i poslovne protokole te uspješno i smireno izvršava radne zadatke uz visok stupanj organizacije vlastitog i tuđeg vremena sukladno prioritetima. Pozitivan stav, sklonost timskom radu i profesionalnom razvoju omogućavaju joj brzo usvajanje novih znanja i vještina čime znatno olakšava rad svim članovima tima te komunikaciju s našim korisnicima i partnerima.

Stekla je višegodišnje iskustvo u vođenju ureda u različitim djelatnostima što joj uz izuzetnu usmjerenost na rješavanje problema omogućuje sagledavanje šire slike problema i uočavanje najboljih rješenja u danom trenutku. U Ramiru je zadužena za optimizaciju radnih tokova te koordinaciju ljudi, timova i aktivnosti poput organizacije putovanja, sastanaka, različitih internih i eksternih događanja kao i prisutnost Ramira na internetu.

Iako je tijekom godina stekla puno znanja i vještina i dalje ima želju za usavršavanjem, kontinuiranim učenjem, osobnim razvitkom i svladavanjem novih izazova.

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našoj Politici Kolačića.

  • Nužni kolačići omogućuju osnovne funkcionalnosti. Bez ovih kolačića, web-stranica ne može pravilno funkcionirati, a isključiti ih možete mijenjanjem postavki u svome web-pregledniku.