portret Sare Korać u uredskom okruženju

Sara Korać

Magistra psihologije, Ramiro Business & People Developer

Područje organizacijske psihologije upoznaje kroz rad u studentskoj udruzi, sudjelujući u regrutaciji i edukaciji članova, te rukovodeći timovima i udrugom.

Kao predavač vodi brojne interaktivne treninge za studente na teme komunikacijskih i prezentacijskih vještina, upravljanja vremenom i nošenja sa stresom. Tijekom studija također nastavlja produbljivati svoje znanje o regrutacijskim i selekcijskim procesima kroz obavljanje studentske prakse u Ramiru te radom u IT sektoru u inozemstvu.

Danas, kao dio Ramiro tima, sudjeluje u širokom spektru projekata organizacijskog razvoja, poput provođenja procjene djelatnika u selekcijske svrhe te vođenja edukacija i teambuilding radionica. Redovito unaprjeđuje svoje vještine kroz raznovrsne stručne i poslovne edukacije, a posebno je zainteresirana za područje usavršavanja rada timova, od njihovog formiranja do održavanja kvalitetne komunikacije i zadovoljstva zaposlenika.

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našoj Politici Kolačića.

  • Nužni kolačići omogućuju osnovne funkcionalnosti. Bez ovih kolačića, web-stranica ne može pravilno funkcionirati, a isključiti ih možete mijenjanjem postavki u svome web-pregledniku.