Tihana Cuzek

Tihana Cuzek

Magistra psihologije i konzultant u Ramiru, certificirani NLP Master Practitioner i NLP Coach.

Tihana je svoja znanja i vještine razvijala  radeći u različitim područjima psihologije, s ciljem upoznavanja i razumijevanja što šireg kruga ljudi različitih dobi i iskustva. Karijeru u području organizacijske psihologije započela je kao voditeljica ljudskih resursa vodećeg medija za studentsku populaciju, gdje je organizirala i provodila procese pribavljanja, odabira, uvođenja u posao, praćenja rada i razvoja rukovoditelja i timova.

Dio je Ramiro tima od 2016. godine. Kreira i aktivno sudjeluje u brojnim projektima organizacijskog razvoja te provodi procjene djelatnika i rukovoditelja u selekcijske i razvojne svrhe. Područje rada koje ju posebno zanima jest grupni rad, odnosno razvoj mekih vještina i izgradnja timova kroz treninge i team-buildinge.

Stalno se profesionalno usavršava aktivno sudjelujući na različitim konferencijama i brojnim dodatnim psihologijskim i poslovnim edukacijama.

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našoj Politici Kolačića.

  • Nužni kolačići omogućuju osnovne funkcionalnosti. Bez ovih kolačića, web-stranica ne može pravilno funkcionirati, a isključiti ih možete mijenjanjem postavki u svome web-pregledniku.