Jačanje organizacijskog imuniteta

Krize s kojima se susrećemo od proljeća 2020. u naše su živote donijele neviđene promjene, a njihov utjecaj na ljude i poduzeća nije moguće izbjeći. Osigurajte angažiranost, produktivnost i zdravlje svojih zaposlenika za nošenje s trenutačnom, ali i budućim krizama.

Jačanje organizacijskog imuniteta

Važnost organizacijskog imuniteta

Aktualne i neizvjesne okolnosti značajno utječu na dobrobit zaposlenika. Popuštanje i uvođenje sigurnosnih mjera zahtijeva svakodnevnu prilagodbu. Posljedice stresa vidljive su u angažmanu zaposlenika, njihovoj motivaciji, radnoj sposobnosti te međuljudskim odnosima. 

Aktivna pažnja posvećena zdravlju zaposlenika pozitivno se odražava na organizacijski imunitet i održavanje uspješnog poslovanja poduzeća. Najnovija istraživanja potvrđuju da fizičko zdravlje zaposlenika najviše ovisi o njihovu psihološkom zdravlju. Međutim, samo je 31% menadžera spremno potaknuti razgovor o svom ili tuđem mentalnom zdravlju.

S obzirom na neizvjesne okolnosti, moramo se zapitati koliko će se izbjegavanje pravovremene i aktivne brige o psihološkim posljedicama stresa odraziti na zaposlenike. Da bismo vam pomogli očuvati imunitet organizacije, kreirali smo učinkovite i lako dostupne aktivnosti koje i sami primjenjujemo u svome timu. 

Naš pristup temelji se na uspješnim svjetskim praksama izgradnje i očuvanja organizacijskog imuniteta. On povezuje educirane i osnažene menadžere koji sustavno komuniciraju s timom i mehanizme podrške za psihološko i profesionalno osnaživanje zaposlenika i usvajanje vještina potrebnih za uspješno nošenje s krizom kao i izlazak iz nje.

Naša ekspertiza u različitim industrijama

Naši su se klijenti pod utjecajem krize suočili s mnogim izazovima. Neki su smanjili aktivnosti, drugi ostvaruju nagli rast. Svima je zajedničko da se trebaju nositi s radom od doma i promijenjenim navikama kupaca i klijenata. Dugogodišnji rad s poduzećima u različitim industrijama omogućio nam je da im pomognemo reorganizirati poslovanje, optimizirati procese, prilagoditi se klijentima i upravljati tim promjenama s najmanje utjecaja na svakodnevno poslovanje.

Svi klijenti
Addiko Bank
Erste Bank
Fina
Grawe Hrvatska
HNB
Mazars
OTP Banka
PBZ
Sberbank
The World Bank
Uniqa osiguranje
Wiener osiguranje
Cemex
Colas Hrvatska
E-on
Geotehnički studio
HEP
Holcim
Knauf
PK Rijeka
Robert Bosch
Schneider Electric
Stambeni ZG
Strabag
Imaves
InSky Solutions
Mikronis
Netgen
Perpetuum
PIS
Prehnit
S&T Hermes
SV Group
Syskit
Vestigo
WEB Marketing
AKD
AMPEU
Crveni nosovi
HAKOM
Hamag BICRO
HBOR
Hrvatska zajednica županija
Hrvatske šume
HUP
Nezavisni sindikat znanosti i visokog obrazovanja
Škola za cestovni promet
Zaklada za djecu
Adria Media
Bruketa
Business Media
Dialog
I to nije sve
Komunikacijski laboratorij
Manjgura
MediaVal
NovaTV
RTL Hrvatska
Večernji
Bayer
Bbraun
Belupo
Dietpharm
Farmacija
Johnson
Medika
Merck
Oktal Pharma
Podobnik
Prima Pharme
Trupeljak
AD plastik
Altpro
AVL
Carel
Franck
Gavrilović
Heineken
Končar
PK Rijeka
Podravka
Siemens
Zagrebačka pivovara
Atlantic
BIPA
DM drogerie markt
Drezga
Eurotrade
Globalna hrana (McDonald's)
Ikea
Nestle
Offertissima
Orbico
Rog Joma
Spar
Maistra
Pavletić
Penta
Plava laguna
Sail Croatia
VenEvent
Apsolon
Benefit Systems (Multisport)
Bernays
Crowe
Ekonomski institut
FedEx
Golar LNG
Gyms4you
Hendal
Ipsos
Kontroling Kognosko
Vern

Javite nam se

Da bi se nosili s kriznim situacijama na odgovarajući način organizacijski imunitet treba postaviti i održavati na visokoj razini. Naš, u praksi, prokušan pristup osigurat će zdravlje i produktivnost zaposlenika u vašem poduzeću.

Dogovorite besplatni razgovor

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našoj Politici Kolačića.

  • Nužni kolačići omogućuju osnovne funkcionalnosti. Bez ovih kolačića, web-stranica ne može pravilno funkcionirati, a isključiti ih možete mijenjanjem postavki u svome web-pregledniku.