Organizacijska klima treba poticati kritičko razmišljanje – Ena Rajić, Media scena

Ena Rajić u studiju PoslovniFM

U ovoj epizodi emisije Psihologija uspjeha za PoslovniFM Tanja je ugostila Enu Rajić, vlasnicu i direktoricu Media scene. Ena svojim javnim nastupima, vlogovima i statusima na društvenim mrežama promiče kritičko razmišljanje kod pojedinaca i organizacija. Takva klima potiče zaposlenike na razvijanje neovisnog mišljenja, racionalne analize i otvorenosti. Prihvaćanjem određenih ključnih elemenata, organizacije mogu njegovati okruženje u kojem je kritičko razmišljanje prihvaćeno i važno.

Stvaranje organizacijske klime koja potiče kritičko razmišljanje kontinuiran je proces koji zahtijeva predanost i stalno podsjećanje na tu iznimnu vrijednost poduzeća. Prihvaćanjem otvorene komunikacije, intelektualne slobode, raznolikosti i uključenosti, osnaživanja, kontinuiranog učenja, propitivanja, konstruktivne debate, promišljenog donošenja odluka, priznanja i nagrada te modeliranja voditeljskih uloga, organizacije mogu njegovati organizacijsku klimu koja će im pomoći odgovoriti na izazove tijekom poslovanja.

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našoj Politici Kolačića.

  • Nužni kolačići omogućuju osnovne funkcionalnosti. Bez ovih kolačića, web-stranica ne može pravilno funkcionirati, a isključiti ih možete mijenjanjem postavki u svome web-pregledniku.