Menadžment coaching

Bilo da ste novi menadžer ili imate dugogodišnje iskustvo na takvim pozicijama, sigurno vam je u određenim situacijama potreban savjet nepristrane osobe. Nudimo vam upravo takvu nepristranu perspektivu stručnjaka s dugogodišnjim iskustvom u radu s menadžerima na svim hijerarhijskim razinama.

Zatražite ponudu

Vještine koje razvijamo

  • Organizacija vremena i proiritiziranje zadataka
  • Komunikacija s ljudima i rješavanja konflikata
  • Delegiranje zadataka i njihove prezentacije zaposlenicima
  • Motiviranje i vođenje zaposlenika prema željenim ciljevima
  • Ostvarivanje pozitivnog utjecaja na zaposlenike

Naš pristup

Primjenom suvremenih psihologijskih alata na početku procesa detaljno procjenjujemo vaš menadžerski potencijal. Povratna informacija o procjeni pomaže u osvještavanju vaših snaga i prostora za napredak. Na temelju toga zajednički dogovaramo ciljeve coachinga čime osiguravamo da on cijelo vrijeme bude usmjeren na ono što vam je najpotrebnije. Nove vještine i tehnike imate priliku isprobati u sigurnoj i podržavajućoj okolini na konkretnim vlastitim primjerima. 

Zašto Ramiro

300+
poduzeća u različitim industrijama

Imamo više od 19 godina iskustva u radu s menadžerima na svim hijerarhijskim razinama iz različitih industrija. Upravo nam to omogućuje da vam budemo pravi partner u nošenju sa svim poslovnim izazovima.

Svi klijenti
Atlantic
Apsolon
Torbarina
PIS
Strabag
Končar

Menadžment coach rješava sve vaše probleme – istina ili mit?

Kada tražimo savjet druge osobe o problemu s kojim se susrećemo, obično očekujemo jasnu uputu što napraviti da ga uspješno riješimo. Iz dugogodišnje prakse znamo da i menadžeri to često očekuju kada dolaze na menadžment coaching. Ipak, menadžment coach to neće napraviti. On neće riješiti vaše probleme – barem ne bez vašeg aktivnog sudjelovanja u tom procesu.

Menadžment coaching je proces u kojem zajedno s coachem radite na rješavanju izazova s kojima se suočavate u svojem radu i unapređujete svoje menadžerske vještine

Prednost menadžment coachinga u odnosu na grupne edukacije menadžerskih vještina leži u individualnom pristupu. To omogućuje da zajedno s coachem radite na konkretnim problemima s kojima se susrećete u svojem radu. Također, coach svoj pristup može u potpunosti prilagoditi vama, što olakšava postizanje željenih rezultata.

Pritom menadžment coach ne daje recept i konkretne korake koje morate napraviti kako biste riješili problem. On će vam pomoći da detaljno analizirate problem s kojim se suočavate te vas voditi u osmišljavanju načina na koji ga možete riješiti. Uz to, dat će vam potrebna znanja i pomoći vam u razvoju ključnih vještina potrebnih za provedbu rješenja koje sami osmislite tijekom coachinga.

Iako će vam vaš coach biti podrška u cijelom procesu, najveća odgovornost za uspjeh i razvoj vlastitih vještina je na vama!

Na prvu se takav način rada može činiti besmislenim – da ste znali što napraviti, već biste preuzeli odgovornost i to napravili. Ipak, sigurno vam je poznato da najbolje učimo iz vlastitih pogrešaka. Najlakše radimo promjene u svojem ponašanju kada sami dođemo do uvida. I baš je zato coaching proces u kojem vas coach vodi da samostalno osmislite rješenje umjesto da daje savjete.

Tijekom coachinga dobivate vodstvo i drugačiju perspektivu koja vam omogućuje da osmislite rješenje koje vam do sada možda i nije palo na pamet. Uz to, dolazak do vlastitog uvida olakšava vam prihvaćanje rješenja koje ste osmislili. Kad prihvatite tako osmišljeno rješenje, spremni ste samouvjereno preuzeti odgovornost za njegovo provođenje. Upravo je to ključ uspjeha coaching procesa.

Javite nam se

Susrećete s različitim izazovima u svakodnevnom menadžerskom poslu, a ne znate kako im pristupiti? Voljeli biste imati podršku stručne osobe? Javite nam se i dogovorite svoj coaching susret – povest ćemo vas do najboljeg rješenja!

Pošaljite upit

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našoj Politici Kolačića.

  • Nužni kolačići omogućuju osnovne funkcionalnosti. Bez ovih kolačića, web-stranica ne može pravilno funkcionirati, a isključiti ih možete mijenjanjem postavki u svome web-pregledniku.